Kako da vaše dete položi malu maturu sa najvišim brojem bodova?

Kako da vaše dete položi malu maturu sa najvišim brojem bodova?

Izbor srednje škole je jedna od najvažnijih odluka u životu, a mala matura je prvi važan ispit. Shodno tome, odluka nije laka i, pre nego što se donese, treba uzeti u obzir nekoliko faktora: afinitete deteta, potreban broj bodova za upis u željenu školu, stanje na tržištu rada.

Prema dostupnim podacima, najtraženije srednje škole u Novom Sadu jesu: Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj", "Svetozar Marković", "Isidora Sekulić", "Laza Kostić", Elektrotehnička škola "Mihajlo Pupin",  "Medicinska škola 7. april" i Ekonomska škola "Svetozar Miletić". Za upis u ove škole potreban je veliki broj bodova, a minimalan broj bodova na prijemnom ispitu je 30.

Način bodovanja koji se primenjuje od školske 2017/2018, propisuje da je maksimalan broj bodova iz osnovne škole 60, dok mala matura nosi 40 bodova. Polaže se test iz srpskog jezika, matematike i trećeg predmeta koji se bira (biologija, geografija, istorija, fizika i hemija).

Opšte je poznato da učenici nisu podjednako naklonjeni svakom premetu. Stoga, ukoliko je Vašem detetu potrebna pomoć, naša preporuka je Novosadski kulturno-obrazovni krug koji nudi kompletnu pripremu (srpski jezik, matematika i treći predmet) kao i pripremu svakog predmeta pojedinačno.

Njihov način rada je inovativan, nastava je ciljana i efikasna, a izvode je nastavnici koji imaju iskustva u radu sa decom, pa su rezultati vidljivi, kako na prijemnom, tako već posle samo nekoliko časova.

Grupe su male, te je pristup mentorski, prilagođen svakom detetu, s naglaskom na kvalitet nastave.

Škola se nalazi na dve lokacije: Pasterova 2 i Narodnog fronta 2a. Pripreme se održavaju vikendima, ali i radnim danima

Prijave su u toku.

Više informacija možete dobiti na brojeve telefona 064 039 32 69 064 11 32 729, kao i na Fb stranici.    

Promotivni tekst

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Zuza

    pre 459 dana i 13 sati

    GREŠKA: "Polaže se test iz srpskog jezika, matematike i trećeg predmeta koji se bira (biologija, geografija, istorija, fizika i hemija)."
    ISPRAVNO: "Polaže se test iz maternjeg jezika, matematike i trećeg predmeta koji se bira (biologija, geografija, istorija, fizika i hemija)."

    Oceni komentar:
    0
    6
  • Sladjana

    pre 321 dan i 9 sati

    Novosadski kulturno obrazovni krug za svaku preporuku

    Oceni komentar:
    0
    1