Koliko košta parking na aerodromu Nikola Tesla?

Koliko košta parking na aerodromu Nikola Tesla?

Koliko god avioni olakšavaju putovanja na dalje destinacije, i ovaj način transporta ima svojih mana. Aerodromi se nalaze na periferijama gradova, a najveći problem predstavlja kako doći do njih. Svakako, najbolji i najjednostavniji način je doći svojim automobilom i ostaviti ga na privatnom parkingu u blizini aerodroma.

U nastavku teksta možete saznati koja je cena dnevnog parkiranja na Sky parkingu, kako on funkcioniše i koje su prednosti privatnog parkinga.

PREDNOSTI SKY PARKINGA U ODNOSU NA ZVANIČNI PARKING AERODROMA NIKOLA TESLA

Osnovna i najveća razlika između našeg parkinga i zvaničnog parkinga na aerodromu je što se mi brinemo o svakom klijentu, a na aerodromu niko neće pitati za vas – smatraju u Sky parkingu. 

Mesto na ovom parkingu možete rezervisati online ili putem telefona, tako da ne morate razmišljati u putu do aerodroma da li ima mesta, da li ćete morati da tražite drugi parking i u tom haosu zakasnite na check-in. Kada je u pitanju parking na aerodromu, nemate informaciju o slobodnim mestima, a jedini način da to proverite je da dođete na sam parking. 


Ovaj parking se nalazi na 3 minuta vožnje od aerodroma, a kako bi svojim klijentima olakšali transport, vrše 
prevoz službenim automobilom od parkinga do aerodroma, i od aerodroma do parkinga u povratku. Osim prevoza, dobićete i pomoć oko prtljaga, da biste raspoloženi i odmorni krenuli na putovanje. Parking na aerodromu se nalazi 300–400m od terminala i, ako tamo ostavite automobil, moraćete čak i po kiši pešaka da nosite sami prtljag, napominju iz Sky parkinga.

Oni naglašavaju da je velika prednost njihove usluge bezbednost vašeg auta.

Naš parking je ograđen, dobro osvetljen i u svakom trenutku svakog dana na njemu se nalazi minimum jedan čuvar. Ceo kompleks je pod video nadzorom, a kako na putu ne biste razmišljali sve vreme da li je vaš mezimac u stanju u kakvom ste ga ostavili, dobićete link putem kog možete pratiti u svakom trenutku putovanja uživo streem sa kamere koja snima vaš automobil. Zar to nije fantastično? – pitaju iz ovog parkinga.
 

KAKO FUNKCIONIŠE SKY PARKING 

Pošto su svesni nestrpljenja da što pre uđete u avion kako bi vaše putovanje zvanično počelo, haosa oko spremanja i priprema za put, proces svoje usluge su, kako kažu, organizovali tako da bude brz i efikasan. 

Pre polaska na aerodrom, a još bolje i nekoliko dana ranije, kontaktirajte ih radi provere slobodnih parking mesta i rezervacije. Možete ih kontaktirati pozivom, porukom na whatsappu ili viberu, putem online forme na sajtu, kako god vama odgovara. Potvrdu o dostupnosti dobićete u najkraćem mogućem roku. Parking radi svakog dana od 0 do 24h, tako da su dostupni u svako doba dana i noći. 

Prilikom rezervacije dobićete detaljno objašnjenje u vidu mape i snimka kako da dođete do parkinga. Na Sky parking dođite 10-tak minuta ranije, 5 minuta je potrebno da se završi papirologija i isto toliko da vas prevezu do aerodroma službenim kolima.

Nema gubljenja vremena, brza realizacija je ono što nas odlikuje od samog početka – ponosno ističu.

U međuvremenu ćete dobiti link na kome možete uživo pratiti kameru koja snima vaš automobil, tako da potpuno budete sigurni, da na odmoru ne razmišljate o tome, već da se prepustite i uživate. 

Bitno je da im u povratku javite vreme poletanja i broj leta, a njihov vozač će vas čekati na aerodromu sa službenim automobilom. Transport do aerodroma se ne naplaćuje dodatno, već je uračunat u cenu parkinga. 

Sky parking nudi vam još i usluge pranja automobila i prenoćišta. Ako želite, možete zakazati pranje, tako da vas u povratku čeka potpuno čist automobil. A u slučaju da je povratak u toku noći, da ste umorni,  a potrebno je krenuti na duži put, možete prespavati u njihovom smeštaju.
 

NAJPOVOLJNIJI PARKING NA AERODROMU – CENOVNIK 

Pored svih gore navedenih prednosti i usluga koje pružaju, u Sky parkingu ističu da su jeftiniji od zvaničnog parkinga na aerodromu. 

Dnevna parking karta na zvaničnom parkingu aerodroma Nikola Tesla je 1.000 dinara dnevno, bez obzira koliko dana automobil provede na parkingu. Uz to, kako navode, nemate nikakvu dodatnu uslugu, čak vam niko neće garantovati za bezbednost automobila.

Dnevna parking karta na Sky parkingu je od 200 do 700 dinara dnevno, u zavisnosti od broja dana. Kako je već rečeno, transport od parkinga do aerodroma i od aerodroma do parkinga je uračunat u cenu, znači ne doplaćuje se dodatno za tu uslugu. Novi dan se obračunava 24h od trenutka ostavljanja vozila. Ne postoji vremensko ograničenje, možete ostaviti auto na ovom parkingu na nekoliko dana, a možete i na period od mesec i više. 

Cenovnik Sky parkinga pogledajte u tabeli. U tabeli se nalazi ukupna cena usluge za određeni broj dana. Za period od 30 i više dana, cena po danu je 200rsd.


 

SKY PARKING – NAJBOLJE OCENJENI PARKING 

Iz Sky parkinga se nadaju da su uspeli da vam dočaraju sve prednosti parkinga i usluga koje pružaju. Ukoliko imate pitanja koja nisu obrađena u tekstu, budite slobodni da ih kontaktirate na način koji vama odgovara. 

Ukoliko još niste koristili naše usluge, pružite nam šansu da vam sve ono što smo naveli u tekstu pokažemo na delu, sigurni smo da ćete u budućnosti nastaviti saradnju sa nama – obećavaju.

Na sajtu skyparkingaerodrom.rs možete pogledati galeriju u kojoj se nalaze fotografije parkinga i snimci sigurnostnih kamera.


Promotivni tekst

Oceni vest:
4
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan