Krivične prijave protiv Subotičanke odgovorne za smrt lavice Kiki, u stanu imala i 18 džinovskih puževa

Krivične prijave protiv Subotičanke odgovorne za smrt lavice Kiki, u stanu imala i 18 džinovskih puževa

Pripadnici MUP-a u Subotici, po nalogu Osnovnog javnog tužioca iz ovog grada, podneće krivične prijave protiv 33-godišnje Subotičanke zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivična dela ubijanje i zlostavljanje životinja i uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

Sumnja se da je ona držala, a potom iz stana pustila mladunče lava koje je pronađeno na periferiji Subotice, a potom smešteno u Zoološki vrt na Paliću, gde je uginulo, saopštila je danas Policijska uprava Subotica. 

Uginula je lavica Kiki

Policija je pretresom stana koji je osumnjičena koristila pronašla i 18 afričkih albino džinovskih puževa koji su zabranjeni za držanje i koji su joj oduzeti i smešteni u Zoološki vrt na Paliću.

Protiv osumnjičene biće podnete krivične prijave, u redovnom postupku, Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Oceni vest:
23
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • IZNOGUD

  pre 246 dana i 11 sati

  Sve pohvale za hapšenje !

  Oceni komentar:
  0
  15
 • Ja

  pre 246 dana i 9 sati

  M*** cenzurisano ***T*** cenzurisano *** takodje ima lava. Hoce li neko da pretrese njihovu imovinu?! Naravno da nece...tuga!

  Oceni komentar:
  1
  8
 • rodja

  pre 244 dana i 19 sati

  Kako je dosla do malog lava? To treba ispitati. Mora da je to veća organizacija, sigurno nije baba Živka švercovala lava.

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Pod mač, bato!

  pre 244 dana i 17 sati

  Akcija se proširila. Naskočili u Subotici na jednog uzgajivača papiga, jer je držao 23 papige nedozvoljene vrste. Dakle, uzgajivači, sad vam treba SNS licenca, kao nadzornicima zgrada.
  A mudro su to i objavili, tako da poplaše sve. Sad će svi koji su zarađivali da pobacaju tarantule, zmije, kameleone... sve osim ribica kako ne bi plaćali skupe kazne.
  Jer, nikad se ne zna koga će zahvatiti akcija "Moja Afrika".
  U Srbiji, zaista, nikad ništa normalno.

  Oceni komentar:
  0
  2