"Lisju" iz gradskog budžeta 230 miliona dinara

"Lisju" iz gradskog budžeta 230 miliona dinara

Za realizaciju Programa investicionih aktivnosti i usluga iz delatnosti za 2019. godinu Javno komunalno preduzeće "Lisje" će iz gradske kase dobiti 230 miliona dinara, što je za oko 30 miliona više nego za 2018.

Kako prenosi "Dnevnik", za kapitalne subvencije, odnosno za dogradnju i nadogradnju s rekonstrukcijom poslovnog objekta, predviđeno je 50 miliona dinara, dok je za usluge iz delatnosti preduzeća – održavanje zelenila i objekata na grobljima, namenjeno 180 miliona.

Od ukupno 180 miliona dinara, koliko bi “Lisje” trebalo da dobije naredne godine za usluge iz delatnosti, 30 miliona je za održavanje objekata na Gradskom, ali i ostalim grobljima koje pomenuto komunalno preduzeće uređuje i održava. Preostali iznos, odnosno 150 miliona dinara predviđeno je za održavanje zelenila na grobljima u gradu i prigradskim naseljima, piše "Dnevnik".

SVE SLUŽBE USKORO NA JEDNOM MESTU: Naredne godine planirana je izgradnja poslovnog objekta na Gradskom groblju, odnosno dogradnja i nadgradnja, kao i rekonstrukcija prizemnog dela postojećeg objekta. Na taj način, piše "Dnevnik", sve službe JКP “Lisje” nalaziće se na jednom mestu, što bi, kako je u Programu navedeno, trebalo da smanji troškove preduzeća, odnosno zakupa, struje, telefona, goriva i sličnih. Osim toga, stranke će moći da na jednom mestu obave sve poslove u vezi s sahranjivanjem.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Novo groblje u Petrovaradinu betanija sahrane Republički hidrometeorološki zavod Zavod za transfuziju krvi Vojvodine isključenje vode servisne informacije novi sad novosađani Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad centralno groblje u Futogu bebe jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu klinički centar vojvodine klinika za ginekologiju i akušerstvo gradsko groblje elektrovojvodina raspored sahrana novi sad servisne informacije jkp lisje novosadsko porodilište bez struje vremenska prognoza isključenja struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad bez vode RHMZ