Ministar Nedimović o Zakonu o vodama: Ići ćemo iz početka

Ministar Nedimović o Zakonu o vodama: Ići ćemo iz početka

"Ko radi, taj i greši" – kaže za N1 ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio da ne potpiše Zakon o vodama koji je skupština Srbije usvojila 14. jula.

– Jako je važno da ispoštujemo sve učesnike u procesu, ići ćemo iz početka. Ministarstvo poljoprivrede je juče predložilo Vladi da povuče zakon, on je povučen na sednici Vlade – kaže Nedimović.

Dodaje da će javna rasprava sigurno da doprinese boljim, kvalitetnijim rešenjima.

– Ko radi, taj i greši, tako i mi. Mi smo spremni da ispravimo sve nedostatke koji postoje, uvek više vide više očiju, nego jedne oči. Predsednik je vratio zakon Skupštini, mi smo u skladu s tim odreagovali, mislim da će u budućnosti biti široka rasprava i svako ko ima bilo koju primedbu moći će da kaže svoje zapažanje u vezi sa zakonom – kaže ministar za N1.

Podsećamo, Regulatorni institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu – RERI i Svetska organizacija za prirodu WWF pozivaju građane Srbije da svojim potpisima podrže peticiju za raspisivanje referenduma o neustavnim i nezakonitim izmena Zakona o vodama.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan