Na osmom Takt Festivalu nastupiće Kralj Čačka, Daško i Mlađa, Milan Kosanović...

Na osmom Takt Festivalu nastupiće Kralj Čačka, Daško i Mlađa, Milan Kosanović...

Osmo po redu takmičenje mladih kantautora iz zemlje i regiona, Takt Festival, koji ove godine nosi naziv “Nađi svoju boju”, biće održano tokom tri dana vikenda, od petka 20. do nedelje 22. septembra u Novom Sadu.

Festival će se održati u prostoru jedine fabrike ploča na Balkanu SoulPeddleru koja se nalazi na adresi Klisanski put 19A. Tokom trodnevnog programa biće organizovano takmičenje mladih kantautora iz zemlje i regiona, a pobednike očekuje objavljivanje pesama na muzičkom izdanju Takt festival, vredne nagrade i promocija u čak četiri države: Poljskoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Srbiji. 


Tokom tri dana Festivala koji zvanično počinje u petak, 20. septembra, organizator Asocijacija Kulturanova najavila je nastup sve popularnijeg domaćeg kantautora Kralja Čačka, goste iz Slovačke, Mađarske i Poljske, standup nastup popularnog dvojca Daška i Mlađe, svirku prošlogodišnjeg pobednika Milana Kosanovića, brojne radionice poput Rok kampa za devojčice, radionice muzičke produkcije, predstave, projekcije filmova, a kao poseban performans dolazi cirkus iz Francuske "Un loup pour l'homme", u saradnji sa OPENS2019. 


Osim takmičarskog dela, izložbi, projekcije filmova, nastupa i svih ostalih dešavanja, posetioci će ove godine moći da uživaju u besplatnim radionicama domaćih I međunarodnih predavača. Program Takt Festivala možete pogledati OVDE.

Kako saopštavaju organizatori, cilj Takt Festivala, koji ove godine podiže svoj kvalitet na jedan mnogo viši i međunarodni nivo, je podrška mladim izvođačima i grupama kroz promociju autorske, akustične muzike. 

U toku trajanja festivala, biće organizovan besplatan prevoz do SoulPeddlera.

SoulPeddler je jedina fabrika ploča na Balkanu! Kompletna ponuda od gotovog snimanja zvuka do zapečaćene kutije spremne za isporuku kupcima. Ovo uključuje pripremu mastercuts-a i štamparija, štampanog materijala za A i B-etikete i omote, kao i stvarnu izradu ploča. Prijatan ambijent SoulPeddlera je mesto za svirke, festivale, ali i za opušteno druženje za sve ljubitelje muzike i ploča.

Detaljnije informacije o takmičenju mladih kantautora možete saznati na sajtu Takt Festa.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan