NOVE MOGUĆNOSTI ZA ZAPOSLENJE: "Trizma" poziva mlade Novosađane na druženje u Startit centru

NOVE MOGUĆNOSTI ZA ZAPOSLENJE: "Trizma" poziva mlade Novosađane na druženje u Startit centru

Ako imaš između 20 i 30 godina, dođi u četvrtak od 18 časova u Startit centar na piće i druženje na kom ćeš dobiti puno korisnih i važnih saveta za svoju profesionalnu karijeru.


Maštaš o tome da se zaposliš u ozbiljnoj kompaniji , želiš da radiš posao koji je kreativan i izazovan a ne uspevaš da ga nađeš?

Trizma te poziva da podeliš svoja iskustva na ovom nesvakidašnjem, neformalnom druženju. Ovo je prilika da kažeš kakva su tvoja razmišljanja.

Dođi i dobićeš korisne savete kako da razvijaš svoje profesionalne osobine, kako da lakše donosiš dobre odluke, kako da biraš najbolje opcije... Kako da usmeriš svoj fokus i energiju na produktivan način. Saznaćeš kako da razviješ ličnu motivaciju, koliko je zaista važno svakodnevno učiti i raditi na sebi i šta je potrebno da znaš na početku svog puta u svet biznisa.


Specijalni gost će biti Tanja Tatomirović, komunikolog, direktor je komunikacija za region od 24 zemlje u kompaniji Microsoft. Bavi se odnosima s javnošću već skoro dve decenije, uz iskustvo koje je sticala u medijima, obrazovanju, petrohemijskoj industriji, telekomunikacijama, te IT sektoru. Vodila je kriznu komunikaciju nagrađenu PRiZnanjem 2010. godine, a iste godine je proglašena i za jednu od 50 najvažnijih osoba u digitalnoj televizijskoj delatnosti u Evropi. Vodila je privatizaciju najstarijeg živog nedeljnika na Balkanu, “Pančevca”. Napisala je udžbenik o radio-propagandi za vreme vladavine fašizma u Italiji, ekspert je za “employee advocacy”, u slobodno vreme piše za Thrive Global portal, a nedavno je primljena po pozivu u Savet za komunikacije čuvenog Forbesa. Master studije završila je na FPN u Beogradu, kod profesora dr Brane Stojkovića, a tri godine doktorskih studija uspešno je obavila na FDU u Beogradu, dok doktorat brani na međunarodnim obrazovnim institucijama. Živi na relaciji Srbija -– Nemačka.

Tanja će ispričati svoju ličnu priču, kako se ona profesionalno razvijala, sa kojim se poteškoćama susretala na početku karijere, kako je prepoznavala prave šanse i kako je napredovala na profesionalnom planu…

Osim toga, na ovom druženju ćeš moći da testiraš i svoj mozak! Da proveriš koje su to skrivene moći koje poseduješ!

Saznaćeš kako Trizma Neuro koristeći najnovije tehnologije pomaže zaposlenima i kompanijama da stvore bolje radno okruženje, a biće tu i simulacija gde ćeš moći da proveriš svoje postignuće u procesu selekcije. Dobićeš savete vezane za pisanje CV-ja, nastup na intervjuu…

Dođi da saznaš nešto novo o sebi i svetu oko tebe i zabaviš se!


Startit centar Novi Sad, Miroslava Antića 2, četvrtak, 20. septembar, od 18 do 21 čas.


PR tekst

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milos

  pre 890 dana i 3 sata

  samo pitajte "komunikolga" kako da se dokopate Nemacke ! ostale gluposti vas ne interesuju

  Oceni komentar:
  1
  0