Novi Sad u petak dobija novi Gradski štab za vanredne situacije

Novi Sad u petak dobija novi Gradski štab za vanredne situacije

Milan Đurić postaje zamenik komandanta, pukovnik Dragan Cvetićanin novi načelnik.

Skupština Grada Novog Sada će u petak, 27. novembra, izabrati novi Gradski štab za vanredne situacije od 42 člana, što je za pet više nego što je do sada imao ovaj organ, prenosi portal Radija 021.

Kako saznaje taj gradski medij, komandant Štaba ostaje gradonačelnik Miloš Vučević, a novi zamenik komandanta je zamenik gradonačelnika Milan Đurić koji je i do sada bio u Štabu kao član veća. Novi član Štaba je i pukovnik policije Dragan Cvetićanin, koji je inače načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu, a koji će biti novi načelnik Štaba.

Novi članovi Štaba su i pojedini članovi Gradskog veća koji ranije nisu bili na toj funkciji kao što su Zdravko Jelušić, Dragan Stajić, Branka Bežanov, Adrijana Mesarović, Dina Vučinić, a ostaju i dalje Milorad Radojević, Mira Radenović, Aleksandar Kravić, dok je Milovan Amidžić i pre bio tu, ali kao direktor GSP-a, piše 021.rs. 

U Gradski štab za vanredne situacije ulaze kao novi članovi i načelnik Policijske uprave Slobodan Malešević, načelnik Grupe za civilno-vojnu saradnju u komandi Prve brigade kopnene vojske Novi Sad major Nedeljko Nedeljković, kao i komandant Vatrogasno-spasilačkih bataljona u Upravi za vanredne situacije u Novom Sadu Igor Adam.

Kompletan sastav Gradskog štaba za vanredne situacije pogledajte na portalu 021.rs.

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sonja

  pre 739 dana i 4 sata

  Poštovani,
  Poštujem sve mere koje je gradski štab doneo ali jedno mi nije jasno deca koja treniraju vaterpolo na bazenu na Klisi imaju jako kasno treninge,u holu je zabranjeno da ulaze roditelji,tako da dok roditelji čekaju decu da im završi trening smrzavali se napolju do 21 uveče,zar nije malo previše,kafići se zatvaraju u 18 časova,tržni centri takođe,nema gde da se sklone ni od kiše ni od hladnoće,razmislite malo dokle vodi sve ovo.

  Oceni komentar:
  2
  1