"NOVOSADSKA JESEN": Zamenite stari papir za sadnice drveća i cveća

"NOVOSADSKA JESEN": Zamenite stari papir za sadnice drveća i cveća

U želji da podstakne građane Novog Sada na reciklažu starog papira, udruženje "Inženjeri zaštite životne sredine" će i ove godine tokom manifestacije "Novosadska jesen" organizovati akciju zamene starog papira za sadnice cveća ili drveća.

Kako se navodi u saopštenju, svi koji donesu 10 kg starog papira dobiće sadnicu cveća, a oni koji donesu 60 kg starog papira dobiće sadnicu drveća.

Manifestacija "Novosadska jesen" održava se od 23. do 27. oktobra na Spensu u Novom Sadu, a štand "Inženjera zaštite životne sredine" nalaziće se u holu na prvom spratu.

Građani i građanke stari papir mogu doneti od 8 do 20 časova u utorak, sredu, četvrtak i petak, odnosno od 8 do 12 časova u subotu 27. oktobra, kaže se u saopštenju.

Na štandu "Inženjera zaštite životne sredine" svi zainteresovani moći će da dobiju i više informacija o procesu reciklaže i načinima na koji mogu da smanje svoj uticaj na životnu sredinu i doprinesu njenom očuvanju, kao i načinima na koje možemo da odgovorimo na klimatske promene koje nas svakoga dana sve više pogađaju.

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan