Oskar veče u subotu u Areni Cineplex

Oskar veče u subotu u Areni Cineplex

U susret najočekivanijoj večeri u svetu filma, dodeli nagrade Oskar i ove godine u bioskopu Arena Cineplex, organizovano je glamurozno veče uz neke od filmova sa najviše nominacija za ovu prestižnu nagradu. Subotnje veče, 26. marta, rezervisano je za četiri potencijalna "Oskarovca", odnosno za filmove "Belfast", "Povezi me", "Kralj Ričard" i "Aleja noćnih mora", a publika će od 20 časova imati priliku da prošeta crvenim tepihom uz šampanjac, fotografiše se sa statuetom Oskara i pokaže svoj holivudski stajling.

Noć pred samu dodelu Oskara, u Areni Cineplex imaćemo priliku da pogledamo četiri filma u terminima od 18 sati i 20.30 časova. Film "Belfast" naći će se na programu Oskar večeri u 20:30, a nominovan je u čak sedam kategorija i to za najbolji film, najbolju režiju, najbolju fotografiju, najbolju sporednu žensku ulogu, najbolju sporednu mušku ulogu, najbolju originalnu pesmu i najbolju muziku.

Ostvarenje reditelja Ryusuke Hamaguchi-ja "Povezi me", koje je takođe u trci za Oskara za najbolji film, biće prikazano u 20:30. Pored ove kategorije, nominovan je i za najbolju režiju, najbolji adaptirani scenario, najbolji strani film i najbolju fotografiju.

Biografska drama "Kralj Ričard" je u konkurenciji za šest Oskara, u kategorijama za najbolji film, najboljeg glumca (Vil Smit), najbolju sporednu žensku ulogu, najbolju montažu, najbolju fotografiju i najbolju originalnu pesmu, a u subotu će biti prikazan u 18 časova. U istom terminu biće prikazan i film "Aleja noćnih mora" koji je nominovan za najbolji film, najbolju fotografiju, najbolju umetničku i artističku produkciju i najbolji kostim.

Budite deo glamurozne Oskar večeri i uživajte u nekim od najboljih filmskih naslova. Karte su u prodaji.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan