Pismo od Novog Sada do Šapca putovalo punih 15 godina

Pismo od Novog Sada do Šapca putovalo punih 15 godina

Kada je primio pošiljku iz Novog Sada koja je nosila njegovo ime i adresu, Milan Stefanović iz Šapca je bio zatečen. Iznenađenje je bilo još veće kada je u dostavi video staru, pohabanu kovertu koja mu je poslata jula 2004. godine iz Novog Sada.

– Zamislite da posle 15 godina stigne na istu adresu, jer se nisam ni selio niti se menjala adresa, a što je najzanimljivije, isti je poštar svih 15 godina i još uvek na našem reonu nosi poštu – priča Stefanović, a prenosi “Kurir”.

Šapčanin ističe da nikada nije video kovertu na kojoj je nekoliko puta upisan datum o neisporučenoj pošiljci, čak i 700 dinara za otkupninu. A za deceniju i po promenilo se ime države, promenila se i cena otkupa. Sada je 1.600 dinara. 

– Da stigne pismo iz Srbije, Novi Sad –  Šabac, 60 kilometara, al' draga uspomena, vredelo je čekati ovih 15 godina – kaže Stefanović.

U pismu je pronašao samo fotografiju, zabeleženu 4. jula u Šapcu nakon baražne utakmice za opstanak u Drugoj ligi između domaće Mačve i Mladosti Luks iz Lukićeva. Stefanović se seća pobede Mačve i kolega fudbalskih sudija, ali ni posle 15 godina ne zna ko mu je poslao pismo.

– Ne postoji bogatstvo koliko vredi ova slika, da sam je dobio tada izgubio bih je, sada ću je uveličati i stajaće na zidu do kraja mog života, uveličana sa mojim sportskim prijateljima –  navodi Stefanović, dodajući da bi se obradovao i objašnjenju.

Oceni vest:
10
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan