Polumaratonska trka menja trasu više autobuskih linija

Polumaratonska trka menja trasu više autobuskih linija

Privremeno se menja trasa na linijama 1, 6, 7a, 7b, 8, 11A, 11B, 12 i 13.

JGSP "Novi Sad" obaveštava korisnike usluga prevoza da će zbog održavanja polumaratonske trke u nedelju, 24. marta 2019. godine, u vremenu od 10.45 do 14.00 časova doći do privremene izmene autobuskih trasa na gradskim linijama 1, 6, 7A, 7B, 8, 11A, 11B, 12 i 13.

LINIJE 1 i 8

Autobusi će na Limanu 2 iz Fruškogorske ulice skretaće desno u ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, odakle će skretati desno na Bulevar cara Lazara do Fruškogorske ulice i dalje će nastavljati postojećom (redovnom) trasom.

Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

LINIJE 7A i 7B

U oba smera autobusi će umesto Bulevarom patrijaha Pavla saobraćati ulicama Futoški put, Futoška, Cara Dušana, Bulevarom cara Lazara, Balzakovom do Narodnog fronta, odakle će nastavljati redovnom trasom.

LINIJE 6, 11A, 11B i 12

Autobusi neće saobraćati za vreme trajanja polumaratonske trke.

LINIJA 13

Umesto Bulevarom Evrope autobusi će u smeru Detelinara – Univerzitet saobraćati ulicama Futoška, Cara Dušana, Bulevarom cara Lazara do Bulevara oslobođenja, odakle će skretati desno u Fruškogorsku ulicu do stajališta Narodnog fronta – Fruškogorska.

U smeru Univerzitet-Detelinara autobusi će od raskrsnice Bulevar oslobođenja/Bulevar cara Lazara saobraćati redovnom trasom.

Okretanje na Limanu obavljaće se tako što će sa Bulevara cara Lazara desnim skretanjem autobusi ulaziti u Fruškogorsku ulicu, zatim će saobraćati Ulicom Narodnog fronta i Bulevarom oslobođenja do Bulevara cara Lazara, odakle će nastavljati postojećom (redovnom) trasom.

Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

NA IZMENJENIM DELOVIMA TRASE LINIJE 1, 8 i 13 КORISTIĆE SE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Hi

  pre 1414 dana i 41 minut

  Svaki put cirkus jer je trasa trke bezveze napravljena i tad je telep potpuno odsecen od grada a na futoskom putu haos. Malo nek se menja trasa em zanimljivije za trkace em ne maltretirate uvek iste ljude!

  Oceni komentar:
  0
  5