Porodični vikend povodom filma "Leto kada sam naučila da letim" u Areni Cineplex

Porodični vikend povodom filma "Leto kada sam naučila da letim" u Areni Cineplex

Nakon atmosfere na premijeri filma kakvu će posetioci bioskopa još dugo pamtiti, Arena Cineplex sutra i u nedelju, predstavlja Porodični vikend povodom filma "Leto kada sam naučila da letim"

Uz nežnu priču o odrastanju i pomirenju u novom ostvarenju Radivoja Andrića, svako dete će tokom ovog vikenda dobiti poklon časopis Neven, a najsrećnije očekuju pokloni iz filma. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex.

Dvanaestogodišnja Sofija mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce.

Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je "pa-ka-o", ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne.

Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta.

U glavnoj ulozi male Sofije našla se Klara Hrvanović, dok su uloge njene bake Marije i babe-tetke pripale Olgi Odanović i Snježani Sinovčić. Režiju potpisuje Radivoje Andrić.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan