Radno vreme Galerije matice srpske i Muzeja Vojvodine za nastupajuće praznike

Radno vreme Galerije matice srpske i Muzeja Vojvodine za nastupajuće praznike

Ukoliko želite da praznike posvetite kulturi i umetnosti, Muzej Vojvodine i Galerija Matice srpske vam predlažu zanimljiv program.


Muzej Vojvodine

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika, Muzej Vojvodine će biti otvoren za publiku 31. decembra i 6. januara do 14 sati, a 3. januara – od 10 do 17 časova.

Neradni dani su 1, 2 i 7. januar dok će ostalim danima Muzej raditi po redovnom radnom vremenu.

Iskoristite dane praznika i posetite Muzej Vojvodine, uživajte u stalnim postavkama koje prate istoriju ovih prostora od praistorije do sredine 20. Veka i tematskoj izložbi "Boško Petrović – skice za velika dela" – poručuju iz ove kulturne ustanove.


Galerije Matice srpske (GMS)

Za novogodišnje i božićne praznike, Galerija Matice srpske će raditi za publiku 31. decembra i 6. januara od 10 do 16 sati, dok će od 2. do 5. januara biti otvorena za posetioce od 10 do 18 sati.

Neradni dani su 1, 7. i 8. januar.

 

U petak, 30. decembra, u 17 i 19 sati biće održana kustoska vođenja kroz izložbu "Uroš Predić. Život posvećen lepoti i umetnosti". 17 sati će se vođenje simultano prevoditi na znakovni jezik u saradnji sa Društvom tumača i prevodilaca na znakovni jezik.


Iz ove Galerije pozivaju poručuju da iskoristite slobodne dane za umetnost u GMS.

– Pored Stalne postavke, možete uživati u izložbama "Uroš Predić. Život posvećen lepoti i umetnosti" i "Novosađani biraju", kao i Sobi za prepuštanje umetnosti. Takođe, publika će moći da poseti i izložbu "Kolekcija kao ogledalo. Modernizmi u delima iz Galerije Matice srpske" u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske u Banja Luci i "Jedna sasvim (ne) obična srpsko-francuska veza. Olga Kešeljević i Mark Barbeza" u Kulturnom centru Srbije u Parizu, Francuska – podseća PR služba Galerije Matice srpske.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan