Saslušani policajci koji su uhapsili Slobodana Milutinovića Snajpera

Saslušani policajci koji su uhapsili Slobodana Milutinovića Snajpera

U Višem tužilaštvu u Novom Sadu svoje iskaze dali su četvorica policajaca koji su uhapsili Slobodana Milutinovića Snajpera, čelnika FK Kabel i vođu navijača Vojvodine, zbog otmice U. J.

Milutinović je u pritvoru, a do srede biće poznato da li će on biti produžen.

– Izašli smo na teren po pozivu. Samo je u jednom stanu u zgradi bilo svetlo. Zvonili smo na interfon, ali niko se nije javljao. To smo uradili nekoliko puta, ali uzalud. Odlučili smo da prošetamo oko zgrade ne bi li nekoga videli – izjavila su četvorica policajaca o početku akcije hapšenja i otkrivanja žrtve.

Kako saznaje Blic", oni su opisali da su u jednom trenutku videli devojku na terasi, a zatim i muškarca.

Kada smo ih ugledali shvatili smo da je reč o žrtvi. Naredili smo im da otvore vrata zgrade i stana. To su ubrzo i uradili. Devojka je delovala uplašeno i lice joj je bilo otečeno. Nismo baš najbolje mogli da vidimo jer je bio mrak. Milutinović se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Sproveli smo ih u policiju da daju izjave. On se nije opirao privođenju – objasnili su policajci u Tužilaštvu.

Podsećamo, u noći između 6. i 7. oktobra, u Stražilovskoj ulici zapaljena su dva automobila koja su pripadala porodici oštećene i to dan pre nego što su njena majka i sestra dale izjavu u Tužilaštvu.

Detaljnije o njihovom svedočenju pročitajte na sajtu "Blica".

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan