Specijalistički timovi iz Novog Sada i Beograda pridružili su se potrazi za Dankom Ilić

Specijalistički timovi iz Novog Sada i Beograda pridružili su se potrazi za Dankom Ilić

Specijalistički timovi za spašavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, aktivno su se uključili u potragu za Dankom Ilić.

Od ranih jutarnjih časova, timovi su detalјno pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polјa do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Nakon više od 70 sati detalјne pretrage terena u Banjskom Polјu, pripadnici MUP-a nastavlјaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detalјno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

 
Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • IZNOGUD

  pre 107 dana i 10 sati

  Izgleda da će Toma Fila biti u pravu da je otmica u pitanju. Drugo je pitanje ko je sve to organizovao. Nadam se da će se to ubrzo otkriti.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Da

  pre 106 dana i 20 sati

  Sve ovo liči na slučaj male Medi sa zapada. Koja je magično nestala na letovanju u Španiji i do dana današnjeg ne nalazimo istinu i rešenje.
  Da li je bila prodata ili oteta.
  Može da se dogodi d anikada ne saznamo, bez obzira na ogromne napore istrage i policije.
  U Slučaju Medi bio je uključen maltene celi zapadni svet i mnoge druge zemlje.

  Oceni komentar:
  0
  1