SZO veruje u uspeh ruske vakcine protiv Kovida-19

SZO veruje u uspeh ruske vakcine protiv Kovida-19

Prva vakcina protiv korona virusa je registrovana u Rusiji u avgustu, tokom juna i jula je ispitana na dobrovoljcima, a prošle sedmice je puštena prva partija vakcine u civilni promet.

Šef Evropskog regionalnog biroa Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Hans Kluge izrazio je uverenost da će treća faza testiranja vakcine protiv Kovida-19 “Sputnik V” biti pozitivna, prenose “Novosti”.

Rusija je počela treću fazu testiranja ove vakcine, kada se bezbednost i efikasnost vakcine testira na vrlo velikoj grupi ljudi. Želeo bih da zahvalim svim dobrovoljcima koji učestvuju u testiranjima ove vakcine u trećoj fazi. Postoji sporazum između SZO i Ministarstva zdravlja Rusije po kojem će organizacija pažljivo proučiti istraživanja treće faze, kada oni budu dobijeni. Ja sam apsolutno siguran da će ti rezultati biti pozitivni, pošto sarađujem sa Rusijom mnogo godina i znam da Rusija ima veoma bogatu istoriju u izradi vakcina, njenoj proizvodnji, imunizaciji – rekao je Kluge.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Uzmi lepo, pa proveri, a onda pljuj Srbine

  pre 980 dana i 21 sat

  Biće da nemaju izbora, s obzirom na dosadašnje naučne uspehe svetske zajednice.
  Jer, taj koji je pripremao Covid-19, prvo je razmišljao o vakcini, pa kako da napravi nešto što vakcina neće lako rešiti.
  Lično, mislim da se radi o Robertu E.Gallo-u. mesto radnje - Njujork, Njujorški Univerzitet.
  Dotični radi sa novcem američke vojske još od 1964-te godine na biološkom oružju.
  Pa je nakon početnog uspeha sa izradom enzima potpuno obrnutog prirodnom, kao svaka naučna budala razaslao po svim laboratorijama majmune i mačke zaražene time, da pokaže kolegama kako je pametan.
  Međutim, kao i svaka naučna budala, zanemario je činjenicu da SV-40, kako je taj enzim nazvan, ima mogućnost širenja i umnožavanja na molekularnom nivou, pošto je veoma mali. Uloga prirodnog enzima je da otpočinje, inicijalizuje proces spajanja DNK.
  Uloga ovog "pronalaska" pametnog i nadasve obrazovanog nam Roberta, SV-40 je da seče prirodne DNK lance, što dovodi do kancera.
  E, onda je svetom odjednom krenula poplava kancera u 70-tim, do tada ne tako često viđana. A vama obrazovanim, ostavljam da u okviru intuicije zaključite ima'l to kakve veze sa našim SV-40, koji je inače nemoguć za filtriranje. Jerbo je jako mali, i onog dana kada budemo imali molekularne filtere, moći ćemo se otarasiti i našeg demonskog enzima.
  I šta se događa dalje?
  Robert dobija gomile novca i dolazi do HIV-a. Pronalazi AIDS virus. Normalno, to negde treba i probati. Neću vas zamarati sa grafikonima i dokazima Leonarda G. Horowitz-a, harvardovca na polju mikrobiologije.
  Koji je rasturio Galloa uzduž i popreko. Napisao knjige, izneo dokaze i drži predavanja.
  Imate ga gde god hoćete na netu. Zamislite hrabrost čoveka, diplomca, koji umesto da se proda americi, radi na sukobu sa njenim.... zločincima.
  Elem, tako ti Robert E.Gallo odluči da otkrije deo svoga rada na AIDS-u, ali tako da to ne pokaže i ne dokaže da je on stvaraoc. I dobi Nobelovu nagradu za to 1978-me.
  To ga osokoli, pa u 80-tim napravi Ebolu, koju su ameriknaci odneli u Afriku... ali to je jedna druga, duža priča. A zatim stvori SARS, zlo sa kraja 80-tih.
  I eto ga danas sa Covid-19, gle čuda, koji ima veze sa HIV-om.
  Mora da je slučajno. Oće to tako Priroda da se zeza, pa da ukršta viruse, naročito Gallo-ove.
  I tako, osim pravog naučnika Leonarda G. Horowitz-a, gomila drugih samozvanih naučnika radi na vakcinama. A mi neobrazovane budale odbijamo da primimo vakcine. A gle čuda, na RTS2 je pre par godina, naš čovek Srbin, koji vodi dva tima na dva američka univerziteta - isto to rekao. Emisja još postoji, samo je videti nećete. A taj naučnik, mora da je neobrazovan. reče čovek, da vakcine mogu biti stvarane samo na individualnom nivou, analizom krvi dotičnog. Nema generalnih.
  Ili možda neće čovek da primi SV-40. Ju, daleko bilo. d aje vakcina dobra, bila bi navedena i u Bibliji. Ne onoj od Boga. Već onoj od naših stvaraoca, koji su nam u blizini i dalje.
  Sretoh se sa njima daleke 1982-ge, otud imami hrabrosti da pišem šta želim.
  Nekad bejah zaluđen naukom, kao i vi obrazovani. A zatim videh da je ljudska nauka sprdnja. I postah neobrazovan, na svu sreću. I saznadoh nam budućnost.
  Zato, sledeći život - pravac u prošlost. Kažu, tako rade pametniji duhovi.

  Oceni komentar:
  0
  2