UGZI još uvek traži projektanta za atletsku dvoranu i stadion

UGZI još uvek traži projektanta za atletsku dvoranu i stadion

Nakon dva neuspela pokušaja da nađe projektanta atletske dvorane i stadiona na Jugovićevu, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije raspisala je novi javni poziv za izradu tehničke dokumentacije.

Rok za podnošenje ponuda je 22. mart, a 25 dana nakon toga biće doneta odluka o dodeli ugovora ili o obustavi postupka.

Sportski centar planiran je u jugozapadnom delu Jugovićeva, a kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji objavljenoj na sajtu UGZI, izgradnja takvog kompleksa značajna je ne samo za vrhunske atletičare već i za afirmaciju i razvoj sporta na nacionalnom i međunarodnom nivou, kao i za turizam, ali i ekonomiju.

U okviru kompleksa, koji će se prostirati na 12.000 kvadratnih metara, biće izgrađena atletska dvorana visine do dva sprata, stadion, pomoćni tereni, staze za zagrevanje, prostori za dečju atletiku i igrališta, parkinzi...

Plan detaljne regulacije predviđa gradnju atletskog kompleksa severno od Bulevara vojvode Stepe, iza poslovnih objekata, a reč je o zemljištu u sklopu kasarne "Jugovićevo". Inače, u blizini planiranog sportskog centra predviđena je i gradnja višespratnica sa stanovima namenjenim pripadnicima snaga bezbednosti.

Kompletnu konkursnu dokumentaciju za ovu javnu nabavku možete pogledati OVDE

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina RHMZ JKP Vodovod i kanalizacija centralno groblje u Futogu Zavod za transfuziju krvi Vojvodine javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Isključenje struje vremenska prognoza novi sad klinički centar vojvodine Republički hidrometeorološki zavod bebe jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad jkp lisje vremenska prognoza novorođenčad servisne informacije novi sad bez struje Novo groblje u Petrovaradinu betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište isključenja struje servisne informacije sahrane novosađani isključenje vode bez vode Vreme u Novom Sadu gradsko groblje