Uskršnja čarolija za decu u Areni Cineplex

Uskršnja čarolija za decu u Areni Cineplex

Euforiju pred uskršnje praznike upotpuniće različiti sadržaji za najmlađe u bioskopu Arena Cineplex. Na Veliki petak, tradicionalno, deca će imati priliku da farbaju jaja u bioskopu, dok je subota rezervisana za tematsku interaktivnu predstavu, face painting i druženje u holu bioskopa.

Svi uskršnji sadržaji su besplatni, a za mališane su pripremljeni i poklon dečji magazini Mali Zeka, Bubamara i Dečije novine junior.

Zabava za najmlađe počinje u petak, 22. aprila od 15.30 do 18 časova, kada će zajedno sa omiljenom Vilom četkicom ukrašavati uskršnja jaja uz razne tehnike za koje im je pribor obezbedila knjižara Octopus by Univerzal, a nastavlja se u subotu 23. aprila u istim terminima kada će slađani i malko trapavi Gospodin Zeka i njegova drugarica Vila Četkica decu voditi u detektivsku potragu za uskršnjim jajima.

Uz brojne sadržaje, najmlađi će uživati i u raznim dečjim filmovima, sinhronizovanim na srpski, jezik kao što su "Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka", "Zečija akademija: Nemoguća misijaja", "Sonikov film 2", "Škola magičnih životinja", "Pocrvenela panda" i mnogi drugi.

Dođite da kroz interaktivnu predstavu, igrice i kreativne radionice pomognete Vili i Zeki da pripreme šarene, vesele ukrase za predstojeći praznik.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan