VENČANJE U HOTELU ŠERATON: Susret luksuza, elegancije i tradicije

VENČANJE U HOTELU ŠERATON: Susret luksuza, elegancije i tradicije

Tragate za savršenim mestom na kojem ćete da izgovorite čuveno "Da"? Bez obzira na to da li želite elegantno venčanje, modernu žurku ili tradicionalnu vojvođansku svadbu, raskošan i moderan Hotel Sheraton Novi Sad dočekaće vas sa iskusnim organizatorima događaja i osigurati da vaš poseban dan protekne baš onako kako ste zamislili.

Pored tima koji će vam nesebično biti na raspolaganju tokom pripreme i odabira dekoracije i muzike kao i same proslave, mladenci kao specijalni poklon hotela dobijaju i noćenje u luksuznom apartmanu sa pogledom na ceo grad, uz vrhunski doručak u sobi i opuštanje u SPA termalnoj zoni u kojoj će u trenu nestati sva napetost nakon vašeg svečanog dana.

A kako bi se svega na najlepši način setili i nakon godinu dana, hotel Sheraton mladencima poklanja i romantičnu večeru u restoranu Peppermint za prvu godišnjicu braka.

Osim proslave samog venčanja, postoji mogućnost i da se građansko venčanje održi u svečanoj Sali hotela.


Ekskluzivan i luksuzan prostor Hotela, bogatstvo ukusa, kako internacionalnih, tako i domaćih specijaliteta, široka paleta najboljih vina, osoblje koje brine o svakom detalju vašeg najvažnijeg dana, učiniće da proslava postane dragocena uspomena vama i vašim gostima!

Za proslave je obezbeđena velika konferencijska sala od 400 m2, a maksimalan broj sedećih mesta je 250. Ukoliko mladenci tako žele, postoji i opcija švedskog stola i set menija.

U cenu je uključen apartman za mladence, sobe po specijalnim cenama za ostale goste i romantična večera za mladence za prvu godišnjicu.

Za više informacija o ovoj lokaciji za venčanje iz bajke, ali i divne, rekalsirajuće trenutke nakon njega, pozovite broj telefona 021 48 78 000.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sheraton Novi Sad (@sheratonnovisad)

 

Svi znaju da su trenuci planiranja venčanja nešto najuzbudljivije i najlepše, iako umeju da budu i stresni, jer treba povesti računa oko toliko sitnica. Međutim, kada odaberete mesto koje vodi jedan ovako iskusan organizatorski tim, onda zaista možete da se opustite i uživate u onoj lepšoj strani pripreme velikog događaja.

A, ukoliko odaberete proslavu venčanja u Hotelu Sheraton, onda zaista možete biti mirni i sigurni da će sve proći baš onako kako ste zamišljali!

Oceni vest:
9
10

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan