Vreme danas: Sunčano i hladno, u NS najviša dnevna 1°C

Vreme danas: Sunčano i hladno, u NS najviša dnevna 1°C

Prema najavama meteorologa, u Srbiji će u subotu 23. februara na severu biti pretežno sunčano sa malo oblaka i suvo, a u centralnim i južnim predelima zemlje sa slabim povremenim snegom.

Vetar slab do umeren severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8, a maksimalna 2 stepena.

VOJVODINA: Još hladnije s jutarnjim mrazem, a tokom dana pretežno sunčano i suvo. Vetar slab do umeren severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8, a maksimalna 2 stepena.

NOVI SAD: Ujutru mraz, a tokom dana pretežno sunčano i još hladnije. Vetar slab do umeren severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6, a maksimalna 1 stepen.

NAREDNIH DANA: U nedelju suvo sa jutarnjim mrazevima i pretežno sunčano. Tokom dana malo toplije. Početkom sledeće sedmice svakim danom postepeni porast temperatura.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološka situacija neće pogodovati hroničnim bolesnicima. Zbog očekivanih termičkih uslova u domenu znatno ispod prosečnih vrednosti naročita pažnja je neophodna kod osoba sa cerebrovaskularnim oboljenjima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu razdražljivosti, bolova u mišićima i smanjene radne sposobnosti. Preporučuje se dodatna opreznost učesnicima u saobraćaju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan