VUČEVIĆ: Izgradnja novog Vošinog stadiona pod znakom pitanja

VUČEVIĆ: Izgradnja novog Vošinog stadiona pod znakom pitanja

Gradonačelnik Novog Sada iskoristio je koktel FK Vojvodina pred nastavak sezone da se posle dužeg vremena oglasi o izgradnji novog stadiona.

Od letos kad je najavljena izgradnja velelepnog stadiona sa oko 20.000 mesta bez atletske staze, deluje kao da je ceo projekat malo utihnuo. U oktobru je Miloš Vučević izjavio da očekuje da izgradnja novog "Karađorđa" počne tokom 2020. godine i da veruje da je ovo poslednja sezona u kojoj će Vojvodina igrati na ovakvom "starom" zdanju stadiona. Međutim…

− Ja vas molim samo da se dogovorimo hoćemo li da gradimo novi "Karađorđe" ili nećemo. Da ne bude Novi Sad crna tačka. Važno je da izgradimo novi i moderan stadion koji će imati muzej, fan šop i da uz to može da ugosti reprezentacije i najbolje ekipe sveta. Nemojte da bude da smo uspavani, takvu šansu ne smemo da propustimo. Nemojte da kaznimo buduće generacije što se nismo dogovorili. Čija je loža, stadion, krov...Vodite računa da ne prokockate sve što smo uradili u prvih šest meseci i da se svađamo ko je zaslužniji i krivlji. Hajde da se borimo da imamo najlepši stadion u Srbiji – rekao je Vučević, a prenosi Mondo.

Na kraju je prvi čovek Novog Sada poručio rukovodstvu kluba da se drže zajedno, da se ne zadovoljavaju trećim mestom i da gađaju trofeje.

Super je Evropa, ali dođite u Gradsku kuću sa trofejima. Pune tribine su isto cilj i nemojte da se svađate i sve da upropastite za šest meseci, pa da opet krenu dugovi i tako dalje − zaključio je gradonačelnik.

Oceni vest:
1
4

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan