Završena rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja

Završena rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja

JKP "Parking servis" obaveštava građane da su završeni radovi na rekonstrukciji parkirališta na Bulevaru oslobođenja – od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra prvog, sa obe strane.

Kako se navodi, oštećenja koja su bila izazvana korenjem drveća i oštećenja koja su izazvale atmosferske prilike su sanirana na 350 parking mesta.

- Posle ove rekonstrukcije građani koji se parkiraju u ovom delu grada moći će to da urade na novim i bezbednim parkiralištima – kaže se u saopštenju, uz napokenu da je JKP "Parking servis" ove radove finansiralo iz sopstvenih sredstava , te je u ovu rekonstrukciju uložilo preko sedam i po miliona dinara.

Da, podsetimo, od 1. maja u više ulica u okolini Žitnog trga počinje u organizovani sistem naplate parkiranja, a opširnije o toj temi pisali smo ovde

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Djura

  pre 2051 dan i 7 sati

  Samo da dodam... Prilikom koje je poseceno 9, starih i lepih platana, a zasadjeno 8 nekih grancica. 2 metra odatle, kao spomenik rada gradskog zelnila, stoje suve sadnice na mestu drveca koje je poseceno pre skoro 10 godina. Toliko o uspesnosti rada tog preduzeca.

  Oceni komentar:
  0
  0