"Nema srećnog Beograda bez srećnog Novog Sada": Savo Manojlović najavio da će "Kreni-Promeni" izaći na novosadske izbore

"Nema srećnog Beograda bez srećnog Novog Sada": Savo Manojlović najavio da će "Kreni-Promeni" izaći na novosadske izbore

Savo Manojlović, direktor kampanje pokreta Kreni-Promeni jutros je izjavio da će ovaj pokret izaći i na novosadske izbore.

On je u gostovanju na Televiziji Nova, u emisiji "Probudi se", potvrdio da će, pored beogradskih, učestvovati i na novosadskim izborima.

Nema srećnog Beograda bez srećnog Novog Sada i bez slobodne Srbije – .izjavio je Manojlović uz komentar da se od nečeg mora poći, i da predlaže da to bude od Beograda iako, kako kaže, veruje da će više gradova biti oslobođeno u isto vreme.

"Ali hajde da se takmičimo u tome koji će grad osvojiti bolji opozicioni rezultat", dodao je i potvrdio da će za sada pokret učestvovati na izborima u Novom Sadu i u Beogradu.

Kao kuriozitet objavio je da 90 posto pokreta čine žene i da im u nekim gradovima imaju problem jer nemaju dovoljan broj muškaraca da ispune kvote o ravnomernoj zastupljenosti polova na izbornoj listi. Kao razlog za mnogo veći broj žena u pokretu rekao je da je to zato što su žene hrabrije.

Manojlović je juče objavio da će Kreni-Promeni izaći na beogradske izbore i da će on biti kandidat za gradonačelnika.

Kreni-promeni izlazi na beogradske izbore, Savo Manojlović kandidat za gradonačelnika

Podsećamo, iako je deo opozicije najavio bojkot beogradskih izbora, u drugim gradovima i opštinama je drugačija situacija pa je tako novosadska opozicija, koju čine i stranke koje će bojkotovati izbore u beogradu najavila da izlazi na lokalne izbore u Novom Sadu.

Opozicija izlazi na novosadske izbore

Oceni vest:
12
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Dule

    pre 10 dana i 9 sati

    Savo, imaš moj glas..:)

    Oceni komentar:
    5
    4
  • IZNOGUD

    pre 10 dana i 8 sati

    Ako je Novi Sad srećan to sigurno odgovara Beogradu, opet će imati šta da uzme od nas kao i puno puta do sada. Teško sreća iz BG stiže do Novog Sada...

    Oceni komentar:
    2
    7
  • Naša braća begradska...

    pre 10 dana i 7 sati

    Beograd će se Srbiji najbolje predstaviti ko je i kakav je, kada se desi sukob sa iransko-turskim snagama koje će preko Bugarske ići prema nama.
    Treba da vam bude jasno, da će stići do Oficirca preko Beške i Inđije, a da Beogradu neće ništa faliti jer će ga veoma i jako braniti, tako da se te neprijateljske snage neće zamarati osvajanjem 2.5 miliona ljudi koji žive od tuđe muke. Već će ga zaobići.
    A šta će raditi po Srbiji, će vidimo...

    Oceni komentar:
    4
    1
  • Tuga

    pre 10 dana i 2 sata

    Novi Sad te čeka .

    Oceni komentar:
    2
    1