AKO TRAŽITE POSAO U NS: Šanse za prodavce, magacionere, recepcionere...

AKO TRAŽITE POSAO U NS: Šanse za prodavce, magacionere, recepcionere...

Prelistavajući najnovije oglase u kojima se nudi zaposlenje u Novom Sadu, uočavamo da je potražnja izuzetno velika. I dalje se iznos mesečnih primanja retko gde navodi, i dalje su navedene plate prilično niske, ali, za razliku od pre, za nijansu je više oglasa u kojima ta svota zvuči bar – pristojno.

Kao i svaki put, za vas biramo oglase u kojima je jasno navedena mesečna plata

Prodavca – Under Armour za radnju u TC Promenada u Novom Sadu potražuje firma Kvantum Sport d.o.o, a za ovu poziciju nudi se plata od 57-66.000 dinara.

Za direktora marketa, Ros Produkt Servis d.o.o. – Mere market odvajaće od 95-150.000 dinara, dok prodavac u pekarskom objektu može zarađivati od 60-80.000 dinara na mesečnom niovu, kod Finopek d.o.o.

Univerexport d.o.o. traži magacionera na prijemu, za platu od 52-62.000 mesečno, dok je Neoplanti d.o.o potreban radnik u proizvodnji, kojem će dati platu od 60-90.000 dinara.

Pomoćnik magacionera u Gal - komerc d.o.o. neka računa na 50.000, a prodavac u Ekotex d.o.o. od 50-80.000 dinara mesečno.


Za pomoćnim radnikom u trgovini traga PTS PRO d.o.o, za kojeg će izdvajati od 55-70.000 dinara, a za trgovca u STR Vrabac pripremljeno je od 55-75.000 dinara,

Univerexport d.o.o. potražuje i kasira – prodavca za prvu i drugu smenu, kojem je namenjena plata od 52-70.000 dinara.

Operater kontrole kvaliteta može da se zaposli u SGP Sorting Group d.o.o, ukoliko mu odgovara mesečno primanje od 60-80.000 dinara.


Ako želite da budete profesionalni upravnik stambenih zajednica, u Maior Domus d.o.o. mesečno ćete dobijati 65.000 dinara.

Ukoliko ste omladinac i radili biste u butiku u Promenadi preko Studentske i omladinske zadruga Bulevar, vaša satnica biće 271 dinar.

Vozač – dostavljač koji se zaposli u Elite 021 Group d.o.o. može da računa na platu od 70.000, dok će bravar montažer u Conpro M d.o.o. mesečno raspolagati sa 800-1.200 evra.

Tehničar optičke mreže koji se zaposli u Smart Pro Electronic d.o.o, može očekivati platu od 60-120.000 dinara, a vozač dostavljač u Vaš Potrčko d.o.o. raspolagaće sa svotom od 90-250.000 dinara.


Za kraj oglasa koje smo izdvojili za vas, Centar za masaže Spans ima potrebe da zaposli recepcionera, a plata koju su mu namenili je 80.000 dinara mesečno.

I sami možete redovno pregledati sve aktuelne oglase za posao koji su postavljeni na našem portalu, a koji se redovno ažuriraju, te biti pravovremeno informisani čim bude postavljen neki koji vam odgovara.

Oceni vest:
12
12

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Neko tamo

    pre 110 dana i 10 sati

    Raditi kao recepcioner je po meni jedan od najdegradirajućih poslova sa izuzetno niskom platom. Zavrsis još I fakultet za turizam da bi te svi tretirali kao otirač, vredjali, psovali, izderavali se bez ikakvih sankcija po njih. Žali Bože promašene profesije.

    Oceni komentar:
    3
    46
  • Dax

    pre 110 dana i 9 sati

    Bedni poslovi za bedne plate..svi su isti,jel tako?

    Oceni komentar:
    2
    49
  • Neka tamo

    pre 110 dana i 7 sati

    @nekotamo Ako si vec zavrsio fakultet za turizam, onda bi trebalo da si dovoljno sposoban da nadjes placeniji posao. Bilo gde u Srbiji ili inostranstvu. Kod nas turista sve vise, budi im vodic. Turaka nikada vise.. mnogi od njih traze kulturna putovanja, odlazak u prirodu, ribolov i lov, jahanje..Recepcionerski posao moze biti lep pocetnicki posao, ali to mogu da rade i svrseni srednjoskolci. Srecno

    Oceni komentar:
    12
    5
  • Sava

    pre 109 dana i 23 sata

    Direktor 95, magacioner 52, potrčko 90 bez prijave? NS je pukao, od nekada najboljeg grada u Sfrj je postao je sirotinjski, zato sam i otišao iz NS, gde sam sa državnim fakultetom radio za 60.000. A to je upravo zato što Ns nema industriju i jake firme i zato što su se u zadnjih 25 godina slivale reke ljudi iz Cg, Bih, Rs, kojima su obećali blagostanje u gradu, i lepotu i mirnoću grada. Svi su se doselili tu ali sada samo ima rada za robovske plate, sa samo nedeljom slobodnom.

    Oceni komentar:
    3
    27
  • Novi Svetksi Poredak - robovlasništvo

    pre 109 dana i 21 sat

    Moram da upalim ALARM za inspekcije Rada, Tržišnu i Finansijsku. Možda vas nisu dotakli, ali očekujte!
    Počeli su da isplaćuju plate izbegavajući poreze i doprinose.
    Rade to dajući vam sumu potrošnje kroz Platforme, koje vode bivši radnici Poslodavca.
    Ne isplate vam punu platu, već daju par desetina hiljada na platformi. Na taj način plate samo PDV ili ni to ne plate već provuku kao poslovni trošak.
    Umanjujući platu u dinarima na račun, umanjuju vam i PENZIONE doprinose, kao i zdravstvene.
    NSP...

    Oceni komentar:
    0
    25