Bezbednjaci dobili ključeve novih stanova na Jugovićevu

Bezbednjaci dobili ključeve novih stanova na Jugovićevu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, prisustvovao ceremoniji dodele ključeva stanova na Jugovićevu pripadnicima snaga bezbednosti.

Čestitam uvaženim pripadnicima snaga bezbednosti na useljenju. Želim im dobrodošlicu u prelepo Jugovićevo, gde će imati jedan od najlepših ambijenata za život. Ponosan sam na to šta je država Srbija, zajedno sa Gradom Novim Sadom, uradila na ovoj lokaciji koja je nekada bila potpuno zapuštena, a danas je moderno naselje koje će se i dalje razvijati. Danas prisustvujemo završetku ove velike investicije, u delu grada u kojem su izgrađena 1.972 stana za pripadnike Vojske Srbije, Policije, Bezbednosno-informativne agencije, za ljude čiji su najbliži srodnici dali život za otadžbinu, za one koji su, plativši najvišu cenu, svakako zadužili otadžbinu. Ovi stanovi su jedan od načina da im se Srbija oduži. Verujem da nećemo stati na ovome, već da ćemo nastaviti da gradimo stanove za pripadnike službi bezbednosti u Novom Sadu, jer je zaista veliko interesovanje. Verujem da se time menja, ne samo stanje u društvu, već i odnos prema ljudima koji čuvaju građane Srbije, granice naše zemlje, staraju se o bezbednosti. Poboljšanjem njihovog položaja, ne samo da im se zahvaljujemo, nego ih i obavezujemo da rade još bolje u narednom periodu – rekao je Vučević.


Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin naglasio je da je predsednik Aleksandar Vučić prvi srpski predsednik koji je pristupio rešavanju stambenog pitanja pripadnika snaga bezbednosti na sistemski način.

Ponosan sam što sam deo Vlade koja je radila na tome i što vidim da, ono što je nekada bio samo daleki, magloviti san, kome su se često smejali, u koji su sumnjali, postaje java koja čini da život bude bolji. Teška su vremena pred nama, ne znamo šta će nam doneti budući dani, ali znam da država Srbija može da računa na svakog pripadnika službi bezbednosti, a ovo je jedan od načina da pokažemo da i oni mogu da računaju na svoju Srbiju – rekao je Aleksandar Vulin.

Oceni vest:
1
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Marabu

    pre 619 dana i 7 sati

    Čestitam! Da Vas obavestim da imate mnogo gradskih pasa koji žive u Vašem novom komšiluku i koji traže domove, te bi bilo lepo da od Vas toliko neko u svom srcu i stanu nađe mesto za neko četvoronožno biće i oplemeni svoj život. Ako ne možete da ih udomite, a Vi im barem nekada dajte hranu ili vodu i ne dirajte ih već se upoznajte sa njima. Srećan novi početak!

    Oceni komentar:
    1
    6
  • Rastko

    pre 619 dana i 6 sati

    Sad će opet oglasi za izdavanje stanova u Jugovićevu.

    Oceni komentar:
    0
    12
  • Sds

    pre 619 dana i 5 sati

    Konkretan primer - čovek, pripadnik tih snaga živi i radi u Požarevcu, ima kuću. Kupio tj. dobio stan u NS, ženu zaposlio u NS, ne zadovoljni - stan je daleko, na Avijatičarskom!

    Oceni komentar:
    0
    8
  • Aleksandar

    pre 619 dana i 5 sati

    Zašto se ne završava teren kod stambenog bloka A-2 ostalo ofarbano u plavo a deca malo starija nemaju niti iscrtan teren niti koševe,tu se već skuplja po prikičan broj dece,pa bar im dajte neku zabavu.Hoće li uskoro neka prodavnica ili trafika biti stavljena u promet ovo je ko na kraj sveta.

    Oceni komentar:
    4
    1