BOT REP: Reper Bucke u borbi protiv opozicije (VIDEO)

BOT REP: Reper Bucke u borbi protiv opozicije (VIDEO)

Pesma "Cosa Nostra" koju izvodi reper Bucke a usmerena je protiv opozicionih lidera izazvala je brojne reakcije javnosti.

On u pesmi poručuje da su lideri opozicije "dripci, narkomani i fašisti" i da maltretiraju žene.

Refren započinje rečima "Glumite džentlmene a maltretirate žene…" a u pesmi je prisutna "simptomatična mantra" koju, navodi "Danas", naprednjaci redovno koriste – "Đilas lopov, Sergej narkoman, Obradović fašista". Bucke kaže i da "žuta vlast neće ponovo da nas laže", a da su lideri opozicije "dripci, narkomani i fašisti", te da su mladi pobegli iz Srbije za vreme "vladavine žutih" preko "Đilasovog mosta" jer nisu imali posla.

Iako SNS nije zvanično stao iza ovog spota, u "Danasu" smatraju da nema sumnje da je napravljen u "njihovoj kuhinji i po njihovoj narudžbini".



Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da sve što o njima "peva" Bucke – govori Vučić.

Bucketa i sve Buckete rodio je Aleksandar Vučić. On ih je stvorio i za to će kad tad odgovarati – poručuje Đilas a prenosi "Danas".

U pojedinim kadrovima spota nalaze se i tvitovi Željka Veselinovića, predsednika USS Sloga, koji ovaj muzički uradak ocenjuje kao "jeftin i bedan" pokušaj anonimnog repera da jednom "potpuno idiotskom pesmom dođe do slave". 

Šta su o pesmi koja se u pojedinim komentarima navodi kao prvenac novog muzičkog pravca "BOT RAP" rekli Vlado Georgijev, Marko Vidojković, Ivan Ivanović i kako je sam Dragan Milivojević Bucke odgovorio novinarima "Danasa" na pitanje šta je bio njegov motiv da otpeva pesmu pročitajte OVDE.

 

Oceni vest:
2
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan