Dnevni horoskop za četvrtak, 28. mart

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. mart

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.


OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Škorpiji vam donosi zaradu ali i neplanirane troškove, ako vaš posao ima veze sa rukovanjem novcem ili nosi određenu dozu rizika. Izbegavajte rasprave sa ženama. Budite oprezniji kada planirate aranžmane sa strancima.


BIK (21. 4 - 21. 5)

Poslovna situacija nalaže da pripazite na troškove. Pozicija Meseca "preko puta" Urana u vašem znaku, upozorava da se klonite rasprava sa ljubavnim partnerom, naročito ako se radi o Jarcu. Provodite više vremena u prirodi.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa Mesecom u astrološkoj kući svakodnevice, najviše vremena trošite na rutinske poslove, naročito ako se bavite uslužnom delatnošću. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti. Nesanica.


RAK (22. 6 - 22. 7)

Tranzit Meseca preko astrološke kuće ljubavi i kreativnosti, slobodnima donosi kontakt sa mlađom osobom preko interneta, a zauzetima zahlađenje odnosa sa bračnim partnerom. Mogući su nesporazumi sa ženama. Proverite hormonski status.


LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući privatnosti, donosi vam trzavice sa partnerom i članovima proodice. Aspekti Venere, planete ljubavi ali i novca, nagoveštavaju strastveni susret sa Ovnom. Novac vam pristiže preko aranžmana sa strancima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Ako nameravate da postignete dobar dogovor sa strancima, dobro proučite ugovor koji ćete eventualno da potpišete. Paralelni ili honorarni aranžman donosi vam uvećanje prihoda. Spoj Venere i Neptuna donosi vam ljubavni zanos.


VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec koji upravlja vašom karijerom, čini vas čini preduzimljivijim i efikasnijim, kada se radi o poslovnom dogovoru sa strancima. Pozicija vašeg vladaoca Venere, donosi vam šanse za zaradu ali i za vanredne troškove.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec pravi opoziciju sa Jupiterom i Uranom, čineći vas sklonim preterivanju u trošenju novca, a na emotivnom planu sklonim dramatizovanju. Naglašen znak Riba donosi vam uspeh ako se bavite kreativnom delatnošću ili sportom. Nesanica.


STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Meseca naspram vašeg vladaoca Jupitera, podstiče vašu intuiciju ali i inspiraciju i motivaciju, ako se bavite umetnošću, naukom. Moguće rasprave u domu. Ne preporučuje se podizanje kredita. Dobijate poziv za izlazak od Vodolije.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam zaradu preko građevinskih i poslova sa nekretninama, sređivanja enterijera. Susret sa mladolikom osobom koja često putuje zbog posla. Provodite više vremena sa prijateljima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, simbol više sile, u opoziciji sa Mesecom u Škorpiji, podstiče vašu potrebu za donošenjem važnih odluka.Budite oprezni prilikom sklapanje dogovora. Susret sa privlačnom osobom koja nosi uniformu na radu. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa četiri planete uvaše znaku, ne možete ostati neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Pozicija Meseca donosi vam uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima, mada neko želi da vas onemogući u realizaciji poslovnog plana. Više šetajte.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan