Koncert Zvonka Bogdana na krovu "Promenade" 15. jula

Koncert Zvonka Bogdana na krovu "Promenade" 15. jula

Koncert Zvonka Bogdana prava je poslastica za ljubitelje dobre, stare i neprolazne pesme, a dogodiće se 15. jula od 20 časova na krovu TC "Promenade".

Ovaj džentlmen i dostojanstveni umetnik osvojio je srca ljubitelja dobre pesme svih generacija. Njegove pesme, nose miris ravnice, prošlih vremena i dana, a govore o ljubavima koje ne prolaze, konjima koji slobodno jure, Dunavu i boemskom životu u birtijama Banata, Bačke i Srema.

Kvalitet Bogdanovih autorskih pesama najbolje pokazuje činjenica da ih danas mnogi doživljavaju kao izvorne narodne pesme – "Ej salaši na severu Bačke", "Govori se da me varaš", "Već odavno spremam svog mrkova“, "Ne mogu se tačno setit leta", "Prošle su mnoge ljubavi", "Život teče u laganom ritmu"… i naravno "Ne vredi plakati".

Zvonko će na koncertu na krovu "Promenade" pevati i klasike tamburaške muzike kao što su "U tom Somboru", "Kada padne prvi sneg", "Na te mislim", "Osam tamburaša s’ Petrovaradina", "Seoska sam lola", kao i najnovije hitove "Ko te ima taj te nema" i "A ti se nećeš vratiti".

Karte se mogu kupiti na svim Gigstix prodajnim mestima ili onlajn na sajtu.

Cena karata: 2.000 din, VIP barski sto 3.000 din.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan