Novaković: "Snajper na slobodi – Novi Sad u zatvoru"

Novaković: "Snajper na slobodi – Novi Sad u zatvoru"

Narodni poslanik i bivši gradonačelnik Novog sada Borislav Novaković poslao je saopštenje u vezi sa raspisivanjem poternice za Slobodanom Milutinovićem Snajperom.

Novaković smatra da informacija da je Slobodan Milutinović Snajper dospeo na poternicu zbog izigravanja mera nadzora nošenjem "nanogice" unosi nemir i zebnju kod svih građana Novog Sada.

Za Snajperom raspisana poternica, nije se vratio iz šetnje

S obzirom na aktuelnu bezbednosnu situaciju, Slobodan Milutinović Snajper je jedan od vodećih i najopasnijih kriminalaca u Novom Sadu, ali i u državi. To je podrazumevalo da mere nad njim ne budu rutinske nego posebne, dakle postavlja se pitanje formalne odgovornosti Zavoda za izvršenje sudskih sankcija: Kako je bilo moguće da ovaj okoreli kriminalac izigra zakon i celu državu vuče za nos!? – pita se narodni poslanik iz redova Narodne stranke.

On ističe da "nije nepoznato da je Snajper konstantna pretnja za sve građane Novog Sada jer je reč o osuđivanom kriminalcu, i to za dela: zelenašenje, nasilničko ponašanje i dilovanje droge".

On je opasnost koja hoda! Međutim, u konkretnom slučaju odgovornost ne treba svaljivati samo na činovnike Zavoda za izvršenje sudskih sankcija, jer je ovde reč o kriminalcu koji ima zaštitu najviših državnih funkcionera. Podsećam da je Slobodana Milutinovića Snajpera bivši gradonačelnik, a sadašnji ministar odbrane Miloš Vučević primio u Svečanoj sali Gradske kuće, gde se dočekuju samo najuglednije ličnosti. Miloš Vučević nikada nije krio svoj blizak i prijateljski odnos sa Slobodanom Milutinovićem Snajperom – podseća Novaković i dodaje:

Takođe, podsećam da je načelnik BIA za Novi Sad Nikola Vasiljević sa tim istim kriminalcem sedeo u Izvršnom odboru FK Vojvodina, a da pri tom kao načelnik BIA nije imao nikakvu ni moralnu, a ni profesionalnu dilemu da li će sarađivati sa jednim od najvećih kriminalaca Novog Sada.

On za zaključuje da su Miloš Vučević i Nikola Vasiljević, kao ljudi koji po prirodi svog posla treba da štite zakon, "svesno gradili prijateljske i poslovne odnose sa Snajperom – čovekom koji čitav život zakone samo krši!" 

Pošto je Slobodan Milutinović Snajper na slobodi, ceo Novi Sad je u zatvoru, jer permanentno postoji opasnost da ugrozi bezbednost, pre svega devojke zbog koje je bio u pritvoru, ali i bilo kog građanina Novog Sada upozorava bivši gradonačelnik Novog Sada i poziva na hitnu i odlučnu reakciju države!

Oceni vest:
13
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Naprdnjacka Smrdija

    pre 373 dana i 9 sati

    Jos jedan razlog da ceo grad veceras izadje na ulicu, ko ne razume shvatice usput! :)))

    Oceni komentar:
    2
    8
  • Sremac

    pre 373 dana i 6 sati

    Bora ? Manite me takvih.....Bilo ko...ali on...On je nikakav...Ima tu mnogo poštenog sveta...

    Oceni komentar:
    6
    1