Novosađanki koja je pokušala da ubije supruga određeno mesec dana pritvora

Novosađanki koja je pokušala da ubije supruga određeno mesec dana pritvora

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana T. K. (57) iz Šangaja, osumnjičenoj da je u nedelju uveče pokušala da ubije svog četiri godine starijeg muža.

Ova mera joj je izrečena zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i iz razloga postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogla da ponovi krivično delo, izjavila je za "Novosti" Jelena Ostojin, portparolka Višeg suda.

T. K. se sumnjiči da je u nedelju uveče oko 21 sat suprugu zadala ubod nožem u leđa, zbog čega je on prevezen u Urgentni centar KCV-a. 

Pokušaj ubistva u Novom Sadu

Svemu tome prethodila je porodična drama, kada je bračni par, prema nezvaničnim informacijama, saznao za smrt sina starosti 39 godina. Njegovo beživotno telo pronađeno je ataru, odnosno šumi na starom Kaćkom putu, a kako se sumnja, on je sebi oduzeo život.

Mentalno zdravlje je problem koji je veoma zastupljen, ali se o njemu nedovoljno govori. 

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava je 011 7777 000.

Pomoć možete potražiti i u Centru "Srce" iz Novog Sada, koji je dostupan svakog dana od 14 do 23 časa pozivom na brojeve 021 6623 393 i 0800 300 303 ili preko Fejsbuka.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan