Od 29. maja do kraja avgusta 3x3 street liga tradicionalno u NS

Od 29. maja do kraja avgusta 3x3 street liga tradicionalno u NS

Zaigrajte basket sa svetskim prvacima

Novi Sad je iznedrio neka od najvećih svetskih imena u basketu 3x3 i, samim tim, postao prestonica ovog sporta. Ljubitelji basketa će i ove godine od 29. maja do kraja avgusta imati priliku da prate 3x3 street ligu, ali i da zaigraju baket, od ove godine na novoj lokaciji – na terenu OŠ "Đorđe Natošević" u Starom gradu.

Svi ljubitelji basketa, bilo da se ovim sportom bave iz zabave, bilo da su amateri ili profesionalci, mogu da prijave svoju ekipu putem OVOG linka. Prijave su počele 24. maja.




Otvaranje sezone zakazano je za 29. maj od 19 sati a, osim nove i atraktivne lokacije, ovogodišnja 3x3 street liga donosi i razne propratne sadržaje. Novosađani će tokom otvaranja, osim u kvalitetnom basketu, uživati i u sjajnoj muzici koju donosi
Rasheed Cake beats, u Puberaj koktelima, umetnosti grafita Street wise grafitera, ponudi Loft kafeterije i promociji Red bulla

Svaki četvrtak u OŠ "Đorđe Natošević" biće rezervisan za atraktivno takmičenje u basketu 3x3, a na terenu ćemo, osim basket majstorija imati priliku da gledamo i višestruke svetske prvake u ovom sportu.

Dokažimo još jednom da je Novi Sad prestonica basketa! Podržite 3x3 street ligu. Vidimo se na terenu ili na tribinama – poručuju organizatori.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan