Patrijarh na 202-ci predstavio omiljene pesme koje su na njega imale najveći uticaj

Patrijarh na 202-ci predstavio omiljene pesme koje su na njega imale najveći uticaj

Patrijarh srpski g. Porfirije i, pored toga što je poznata njegova dugogodišnja "saradnja" sa pop i rok muzičarima iz Srbije, ipak nas povremeno iznenadi (prijatno) svojim činjenjem.

Podsećamo, on i Konstrakta su pred njen odlazak na takmičenje za pesmu Evrovoziije razmenili poklone, a ovaj put je poglavar odlučio da izrazi svoju naklonost prema kultnom beogradskom radiju tako što će napraviti listu svojih omiljenih pop i rok pesama, a "Dvestadvojka" će ih emitovati u svom programu.

Konstrakta poklonila patrijarhu lavor, a on njoj triptih (FOTO)


Omiljeni Radio Beograd 202 u sredu u podne emitovaće desetak pesama koje sam rado slušao. Ovo je prilika da izrazim naklonost prema radiju kao mediju i posebno prema 202 uz koju sam u mladosti proveo mnoge lepe sate – objavio je on na svom Instagram nalogu u utorak. 


Emisiju koju je pripremio srpski patrijarh (uživo) poslušajte OVDE.

Popularna "Dvestadvojka" izrazila je zahvalnost što je patrijarh Porfirije pristao da "ekskluzivno" na ovom radiju predstavi "neke od najznačajnijih i najsimboličnijih pesama i autora pop i rok muzike koji su uticali na njega, kao i na mnoge pripadnike njegove generacije".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Radio Beograd 202 (@beograd202)

Oceni vest:
6
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan