PREDLOG ZA VIKEND: Proverite zašto je spa za dvoje hit u Novom Sadu

PREDLOG ZA VIKEND: Proverite zašto je spa za dvoje hit u Novom Sadu

U našem gradu na nekoliko mesta u ponudi su zakupi bazena, đakuzija i sauna na par sati, kako za parove, tako i za manje grupe ljudi. Bazene i saune zakupljuju uglavnom mladi parovi, te padne i po koja prosidba ali neretko dolaze i porodice kako bi se opustili nakon radne nedelje.

U novosadskim hotelima i spa centrima kažu da su vikendi prebukirani, mada posla ima i radnim danima. Cene su šarenolike, pa se kreću od 750 do nekoliko hiljada dinara.

 "LuxSpa" na Futoškom putu 1 nudi mogućnost zakupa od četiri, tri ili dva sata sa ili bez masaže.


Menadžer "LuxSpa" Marko Stanković kaže da su njihovi gosti kako iz Novog Sada tako i okolnih gradova i regiona. Ovde su česte prosidbe, a gosti su im i porodice s malom decom. 

- Ukoliko dođe do prosidbe u većini slučajeva se dogovaramo oko toga na koji način će poklon biti predat devojci – kaže Stanković.

Istovremeno po njegovim rečima svi bazeni su konstanto kontrolisani, tako da ne može doći do neželjenih posledica.

- Posla ima tokom čitave sezone, ali je najviše gostiju od septembra do jula – kaže Marko.


U sklopu ovog spa centra gostima su dostupni: velika hidromasažna kada, sauna, masažna fotelja, hidromasažni tuševi, garniture za sedenje i uživanje, šank sa pićem (u sklopu zakupa spa centra, piće iz mini bara je besplatno).

Zakup na dva sata je 4.000, na tri 6.000, dok je na četiri sata 8.000 dinara. Ukoliko je u ponudu uključena i masaža cene su od 7.000 do 13.000 dinara. Ovde su u ponudu i masaže sa zlatom i čokoladom.


U hotelu "Park" u ulici Novosadskog sajma 35 zakup đakuzi kade na pola sata je 2.760, dok je za sat vremena potrebno 3.960, a za 90 minuta 5.160 dinara. U okviru velnes centra, hotel u svom sastavu ima i zatvoreni bazen, sa šankom. Postoje muška i ženska sauna, koje su smeštene u odvojenim prostorijama.

Zakup đakuzija za dvoje na sat vremena u "Fitness & Spa Green Lifeu", koji se nalazi na Bulevaru Cara Lazara 79, košta 750 dinara po osobi. U ponudi je đakuzi, sauna, parno kupatilo, tople relaks ležaljke. Tu su topli i hladni kontrastni tuševi.U okviru hotela "Prezident" u Futoškoj ulici 109 u ponudi je "vip velnes" u okviru koga su dostupni: bazen, đakuzi, sauna, teretana i tursko kupatilo. Ova ponuda dostupna je u večernjima satima, odnosno od 22 do 01 iza ponoći, a cena paketa je 9.000 dinara.


Zaljubljeni parovi imaju mogućnost da se opuste i van grada, jer Etno naselje "Vrdnička kula" nudi paket "U ime ljubavi" koji košta 27.400 dinara.

Ponuda obuhvata: boravak od petka do nedelje. Usluga je na bazi polupansiona. U okviru ponude je i privatan termin od pola sata za korišćenje đakuzi kade za dve osobe. Tu je i poklon dobrodošlice romantične večere u etno restoranu uz sveće i čašu šampanjca, kao i korišćenje velnes centra. Ukoliko gosti koji noće u Etno naselju žele da koriste đakuzi u privatnom terminu za to im je potrebno 1.000 dinara po osobi.  

Tekst: Slađana Aničić

Oceni vest:
5
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mire

  pre 2195 dana i 19 sati

  Bio u Lux spa. Sve pohvale!

  Oceni komentar:
  4
  3
 • Ivana

  pre 2195 dana i 19 sati

  Svaka cast na tekstu, bila sam u LuxSpa nekoliko puta, zaista izvanredan spa. Moja preporuka.

  Oceni komentar:
  2
  5
 • malena

  pre 1316 dana i 12 sati

  Hvala za informacije, nisam znala da ih kod nas ima toliko. Za godišnjicu sam dragog odvela u beogradski "Spa intimo" i proveli smo se bogovski. Proverićemo i ostale, povoda uvek ima. ;)

  Oceni komentar:
  0
  0