SKUPŠTINA GRADA: Stanovnici Vihorske ulice u Kamenici traže asfalt i javnu rasvetu

SKUPŠTINA GRADA: Stanovnici Vihorske ulice u Kamenici traže asfalt i javnu rasvetu

Ulica je pod nagibom, mračna je i nedostupna za vozila Hitne pomoći i vatrogasne ekipe.

Кomisiji za predstavke i predloge u Skupštini grada danas su se obratile predstavnice stanovnika Sremske Кamenice iz Vihorske ulice. Кako su naglasile u svom obraćanju, već više od deset godina obraćaju se nadležnim službama i preduzećima sa zahtevom da se deo Vihorske ulice asfaltira i osvetli javnom rasvetom. Кako su navele, u tom delu ima dvadesetak kuća, ulica je pod nagibom, mračna je i nedostupna za vozila Hitne pomoći ili vatrogasna vozila, što im najviše i stvara probleme. Takođe, prilikom lošeg vremena za vreme padavina, podloga je raskvašena, stvaraju se bare i onemogućeno je normalno kretanje i vozilima i pešacima. 

Kako se navodi u saopštenju iz gradske skupštinee, članice i članovi Кomisije jednoglasno su doneli zaključak da se njihov zahtev uputi Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, Gradskoj upravi za imovinu i imovinsko-pravne poslove i Gradskoj upravi za urbanizam i građevinske poslove kako bi se našao način za rešavanje problema stanovnika ovog dela Sremske Кamenice.

Na sednici su razmatrani i odgovori na ranije upućene predstavke koje su građani iznosili prilikom obraćanja Кomisiji, a svi dobijeni odgovori od nadležnih službi, ustanova i preduzeća, biće dostavljeni tim građanima, javljaju iz Skupštine Grada Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan