Uz crtani "Želja" pokloni, puštanje lampiona, radionica i slatkiši

Uz crtani "Želja" pokloni, puštanje lampiona, radionica i slatkiši

Magično porodično druženje očekuje vas ove nedelje, 26. novembra od 12 do 17 časova, u bioskopu Cineplexx Promenada jer na veliko platno stiže najnoviji animirani film iz Dizni studija "Želja". Za sve najmlađe posetioce pripremljeni su pokloni, kao i besplatna kreativna radionica.

Za sve mališane koji pogledaju film u okviru Porodičnog dana pripremljeni su pokloni: originalni poster iz filma. Od 15 do 17 časova očekuje vas i kreativna radionica koju organizuje Oblutak u holu bioskopa, kao i šareni mafini sa motivima iz filma. Nakon projekcije iznenađenja svi zajedno će zamisliti želje i pustiti lampione u vazduh sa krova TC Promenada

Smeštena u magičnom carstvu Rosas, priča "Želja" nas upoznaje sa Ašom, optimističnom devojkom britkog uma koja veoma brine o svojoj zajednici. U trenutku kada se Aša okrene ka zvezdama kako bi zamislila želju ispred nje se pojavljuje nebeska sila, mala lopta bezgranične energije. Zajedno, one se suočavaju sa najstrašnijim neprijateljem. Kako bi spasili zajednicu dokazuju da volja jednog hrabrog ljudskog bića i magije zvezde mogu činiti čudesne stvari. 


Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. 

Ne propustite čarobni Porodični dan u Cineplexx Promenadi! 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan