Apel "Novosadske toplane" upravnicima zgrada

Apel "Novosadske toplane" upravnicima zgrada

U Novom Sadu je u utorak, 1. oktobra, u skladu sa odlukom o proizvodnji toplotne energije, počela grejna sezona.

Iz JKP "Novosadska toplana" obaveštavaju da će se sistem u potpunosti stabilizovati za sedam dana. Oni apeluju na upravnike zgrada da na vreme prijave radove na kućnim instalacijama u pojedinim zgradama.

Apelujem na upravnike tih stambenih zgrada da odjave prijavljene radove na unutrašnjim instalacijama jer ti radovi nisu u nadležnosti "Novosadske toplane" a dok se ti radovi ne odjave, ne možemo da punimo sistem u tim zgradama – rekao je za RTV Dobrosav Arsović, direktor ovog javnog preduzeća.

Oceni vest:
2
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • ЛЕПОСАВА МУСУЛИН

  pre 90 dana i 12 sati

  zašto nema grejanje u mojoj zgradi, bulevar cara lazara 81

  Oceni komentar:
  0
  0
novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad astrologija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad skupština grada novog sada magla JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje dnevni horoskop horoskop isključenja struje isključenje vode isključenja betanija zodijak servisne informacije novi sad sahrane novi sad bebe matičar novi sad zagađenje vazduha raspored sahrana novi sad jkp lisje RHMZ bez struje elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo zagađenje bez vode