APEL: Pomozimo Dimitriju da napravi prve samostalne korake

APEL: Pomozimo Dimitriju da napravi prve samostalne korake

Dimitrije Matić rođen je 2009. godine. Danas živi s majkom, ocem i mlađim bratom, ali, nažalost, i s bolešću koja ga prati od rođenja, a to je cerebralna paraliza-kvadripareza.

Učenik je drugog razreda osnovne škole "Milan Petrović" u Novom Sadu i – iako vezan za kolica, pošto samostalno ne hoda, ne stoji, ne sedi, ne govori – Dimitrije je mentalno očuvan, tako da sve razume i s članovima svoje porodice komunicira pogledom. 

Dimitriju je danas potrebna novčana pomoć da bi mogao da ode na operaciju u Tursku (operacija na kičmi), kao i  na četvrtu operaciju u Rusiji (operacija tetiva – radi se, otprilike, na svakih 12 meseci u zavisnosti od rasta deteta), te za nabavku savremene ortopedske šetalice, pomoću koje bi napravio prve samostalne korake.

Dimitriju možete pomoći slanjem poruke 440 na broj 3030 (cena poruke za sve mreze 200 dinara PDV se ne naplaćuje) ili uplatom na racun: 160-492885-89.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

zodijak raspored sahrana novi sad dnevni horoskop servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci magla isključenja bez vode skupština grada novog sada horoskop raspored sahrana i ispraćaja betanija Elektrodistribucija Novi Sad bebe astrologija JKP Vodovod i kanalizacija RHMZ sremska kamenica Isključenje struje novorođenčad zagađenje sahrane novi sad jkp lisje isključenje vode elektrovojvodina zagađenje vazduha isključenja struje borislav novaković novosadsko porodilište