Dnevni horoskop za petak, 12. april

Dnevni horoskop za petak, 12. april

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.


Ovan

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Marsom, čini vas prilično napetim, ali vam pozicija Merkura donosi mogućnost dogovora sa Blizancem. Susret s nekim ko je preko posla prisutan u javnosti. Podložnost povredama. Opasnost u saobraćaju.

 
Bik

Sekstil između Meseca i Merkura, koji upravlja vašim poslom i finansijama, donosi vam mogućnost završetka nekog nedovršenog projekta. Napet aspekt sa Marsom i Saturnom, upozorava na oprez kada se radi o saradnji sa strancima.

 
Blizanci

Mesec u vašem znaku pod uticajem Venere, simbola ljubavi, čini vas popularnim i omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Izazovni aspekti sa Saturnom u astrološkoj kući karijere, donose probleme u odnosu sa saradnicima. Oprez u saobraćaju.

 
Rak

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju podsvesti pojačava vašu intuiciju, a sekstil sa Merkurom, vašu želju da ostvarite ideje o novom poslu. Ipak, u popodnevnim satima povedite više računa o troškovima. Provodite više vremena u prirodi.

 
Lav

Sa vašim vladaocem Suncem blizu retrogradnog Merkura, prpeoručuje se oprez prilikom kontakata sa strancima. Aspekti Meseca u kući društvenog života donose vam susrete i poznanstva sa osobama koje su preko posla prisutne u javnosti.

 
Devica

Vaš vladalac, retrogradni Merkur u sekstilu sa Mesecom, podstiče vas u nameri da realizujete ideje u vezi sa kreativnim poslovnim projektom. Na nekom većem skupu, možete da upoznate Škorpiju ili Ribe. Čuvajte dokumenta i vredne sitnice.

 
Vaga

Mesec u astrološkoj kući kontakata sa strancima donosi vam ponudu za honorarni posao, naročito ako se bavite nekom javnom delatnošću. Napet aspekt sa Marsom, donosi probleme u odnosu sa emotivnim partnerom, koji je preopterećen poslom.

 
Škorpija

Vaš vladalac Mars, simbol strasti, pod uticajem Meseca u astrološkom polju ljubomore, donosi vam rasprave sa partnerom, ali i sa mlađim članovima porodice. Novac vam pristiže prrko intelektualnih i zanimanja u vezi sa čestim putovanjima.

 
Strelac

Prelazak Meseca preko Blizanaca, znaka u koji "pada" vaša kuća partnerskih odnosa, najavljuje mogućnost odlaska na kraći put sa voljenom osobom. Aspekti Saturna, koji upravlja vašim finansijama, upozoravaju na oprez sa troškovima.

 
Jarac

Sa Mesecom u astrološkoj kući posla, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna, savetuje se oprez u komunikaciji sa ženama. Pozicija retrogradnog Merkura, donosi susret sa rođakom, koga niste dugo videli. Poziv za izlazak od Bika.

 
Vodolija

Prelazak Meseca, simbola emocija, preko astrološkog polja ljubavi, pod uticajem retrogradnog Merkura, nagoveštava prijatan susret sa starom simpatijom. Aspekti vašeg suvladaoca Saturna upozoravaju na mogućnost vanrednih troškova.


Ribe

Spremni ste da se angažujete u novom projektu zajedno sa starim partnerima iz inostranstva. Napet aspekt Meseca sa planetama u vašem znaku, čini vas konfuznim i rasejanim. Jedan Rak vam šalje poziv za izlazak. Pazite se za volanom.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan