Dnevni horoskop za subotu, 27. april

Dnevni horoskop za subotu, 27. april

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 27. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

OVAN

Napet aspekt Meseca i vašeg vladaoca Marsa, planete inicijative, podstiče vas na akciju ali i ka konfliktima i raspravama sa ženama. Saradnja sa strancima donosi vam novac, ali i neplanirane izdatke. Susret sa umetnikom ili sportistom.

BIK

Mesec u astrološkoj kući finansija u trigonu sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam novac preko paralelnih ili honorarnih poslova. Vanredni troškovi preko aranžmana sa nekretninama ili sređivanja stambenog prostora.

BLIZANCI

Mesec u sedmom astrološkom polju u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, donosi poslovne ponude advokatima, umetnicima ili Blizancima angažovanim na velikim društvenim projektima. Iznenadni prekid saradnje sa strancima. Vaga misli na vas.

RAK

Prelazeći preko šeste astrološke kuće, vaš vladalac Mesec pravi kvadrat sa Neptunom, čineći vas sklonim zabludama i podložnim prevarama. Pozicija Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

LAV

Mesec u Strelcu pravi trigon sa Merkurom, vladaocem vašeg posla, donoseći vam novac preko kreativnih i poslova u vezi sa sportom, saradnje sa strancima, pravnih procesa, obrazovanja. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju atraktivnu osobu.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, u astrološkoj kući novca, pravi trigone sa Mesecom i Venerom, donoseći vam uvećanje prihoda. Izbegavajte nepotrebne troškove, kao i rasprave sa partnerom i mlađim članovima porodice.

VAGA

Aspekti vašeg vladaoca Venere, koja upravlja i vašim finansijama, donosi vam novac i mogućnost odlazak na kraći put. Slobodne Vage, na kraćem putu, predavanju, u komšiluku ili preko rođaka, mogu da upoznaju mladoliku osobu.

ŠKORPIJA

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla, pod uticajem Saturna, usporava ili odlaže neke dogovore, naročito u vezi sa sportom, obrazovanjem ili umetnošću. Romansa sa osobom koja često putuje zbog posla. Podložnost povredama.

STRELAC

Aspekti Meseca u vašem znaku sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, donose vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim ili zanimanjem koje ima veze sa sportom. Ljubavni partner očekuje vašu podršku u vezi sa važnim pitanjem.

JARAC

Mesec, simbol emocija, u astrološkoj kući tajni, pravi kvadrat sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam trzavice sa voljenom osobom. Dobar aspekt sa Venerom, vladaocem vaše karijere, nagoveštava uvećanje prihoda.

VODOLIJA

Mesec u Strelcu, znaku inostranstva, pod uticajem vaših vladalaca Urana i Saturna, simbola više sile i kašnjenja, donosi vam prekid ili odlaganje nekog poslovnog aranžmana.

RIBE

Mesec u astrološkom polju karijere pravi napet aspekt sa Saturnom u vašem znaku, zbog čega bi trebalo da pripazite na finansije. Ljubavni partner planira odlazak na zajednički put s vama, naročito ako se radi o jednom Biku.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan