"DODIR KOJI LEČI – MASAŽA OD SRCA": Izmasirajte se u zamenu za humanost

"DODIR KOJI LEČI – MASAŽA OD SRCA": Izmasirajte se u zamenu za humanost

U subotu, 2. septembra, od 11 do 19 časova, Novosađane očekuje nesvakidašnji događaj, kakav se po prvi put održava u našem gradu. Na Štrandu (ispod mosta), u zamenu za dobrovoljni prilog za lečenje Bukovčanke Tamare Mihajlović, svi zainteresovani će moći da dobiju masažu i ujedno budu humani.

Humanitarna skcija "Dodir koji leči – masaža od srca" okupiće oko dvadesetak profesionalnih masera iz Novog Sada i drugih gradova u Srbiji sa istim ciljem: da svojom uslugom doprinesu lečenju 32-godišnje Tamare, koja boluje od karcinoma kostiju.

Mladu Bukovčanku 10. septembra čeka lečenje u Turskoj, za koje je potrebno sakupiti 26.000 evra, te će sav prihod koji se skupi od masaža toga dana biti doniran njoj.

Na raspolaganju će biti više vrsta masaža, a neke od njih su relaks, terapeutska, sportska, limfna drenaža, šijacu, jumeiho, masaža lica...

Dobrovoljni prilog za Tamarino lečenje ostavljaće se u kutiju namenjenu za to, a svotu određujete sami.

Organizatori ove originalne humanitarne akcije su naši Novosađani Milijana Pajdić, fizioterapeutkinja i Damir Ferati, fitnes trener.

Učinite blagodet za svoje zdravlje, relaksirajte se i uživajte u masaži, a sjajan osećaj da ćete time i pomoći nekome kome je pomoć preko potrebna ulepšaće vam dan. Dakle, u subotu – pravac na Štrand, najlepšu plažu na Dunavu, gde vas čekaju humani maseri.

Oceni vest:
10
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan