Dr Gojković: Male šanse da se Exit održi u zakazanom terminu

Dr Gojković: Male šanse da se Exit održi u zakazanom terminu

U specijalnoj emisiji Radio-televizije Vojvodine na temu epidemije korona virusa, pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković osvrnuo se i na održavanje Exit festivala u periodu od 13. do 16. avgusta.

On je kazao da će se u zavisnosti od broja obolelih i novozaraženih, kao i od kapaciteta zdravstvenih ustanova i hospitalizovanih pacijenata, donositi adekvatne mere kao što je to činjeno i do sada.

Ja znam da će ovo biti naslovna vest, ali, gledajući aktuelnu epidemiološku situaciju, jako je teško reći u ovom trenutku da će se Exit moći održati u tom terminu. Ne govorim to samo zbog nas – govorim i zbog regiona jer je enorman rast broja zaraženih svuda u Evropi i ne znam kako će se to sad reperkusovati i na saobraćaj – rekao je Gojković za RTV i dodao da je frapiran jer je video da je danas kolona za ulazak u Grčku duga 10 kilometara.

Kao da nikad nismo letovali, kao da nikad nećemo letovati i kao da je to poslednje nešto na svetu što će nam se dogoditi. Treba da budemo mnogo mnogo oprezni i sa mnogo više obzira prema svemu tome jer se bojim da ćemo u suprotnom doći u situaciju da ćemo imati veoma gorka iskustva iz svega ovoga – zaključuje pokrajinski sekretar u razgovoru za RTV, koji u celosti možete pogledati OVDE. 

Oceni vest:
10
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Kortchinski

    pre 1398 dana i 18 sati

    Alo ljudi, zar smo toliko alavi na lovu!?!
    Otkazane Olimpijske igre u koje je uloženo milion puta više svih resursa i da ne nabrajam šta je sve otkazano i kod nas, ali prvenstveno u civilizovanom asvetu, a mi se jajarimo oko EXITa!
    Zija vam dupe na lovu, a o širenju

    Oceni komentar:
    0
    9