GENESIS BEAUTY CENTER:  Kako Carbofit oksigenacija pomaže u procesu vantelesne oplodnje

GENESIS BEAUTY CENTER:  Kako Carbofit oksigenacija pomaže u procesu vantelesne oplodnje

Za zdravlje jajnika, jajnih ćelija i spermatozoida dobra cirkulacija je jedan od ključnih faktora. Ukoliko planirate trudnoću ili se spremate za proces vantelesne oplodnje Carbofit oksigenacija tela rehabilitovaće i osnažiti vaš organizam. Tretman cirkulaciju ubrzava čak 3 do 7 puta.

Kako Carbofit tretman može da mi pomogne

Kvalitet jajnih ćelija i spermatozoida jedan je od preduslova plodnosti.  On utiče na to hoće li doći do oplodnje i implantacije.

Zdravlje jajnika, jajnih ćelija i spermatozoida određuju brojni faktori: godine starosti, hormonski status, gojaznost, stres, način života.Posebno povoljno na njihov kvalitet utiče dobra cirkulacija. Poboljšanjem cirkulacije u reproduktivnom sistemu povećavaju se i šanse za trudnoću.


Kako Carbofit tretman izgleda

U specijalnoj komori koja je ispunjena stoprocentnim ugljen- ioksidom hermetički je zatvoren deo tela koji se tretira. Tretman traje od 45 minuta do sat vremena, u zavisnosti od indikacije.


Carbofit oksigenacija tela
 
je potpuno prirodan tretman i može da se ponavlja neograničen broj puta. Tim tretmanom periferna cirkulacija se ubrzava 3 do 7 puta nakon završene serije tretmana.

Koji se sve efekti postižu Carbofit oksigenacijom

Obavljanje mikrocirkulacije i povećanje količine kiseonika povoljno utiče na kompletan organizam. Carbofit oksigenacija tela povećava imunološki status, podstiče stvaranje novih krvnih sudova.


Ubrzava bazalni metabolizam, pomaže da se zdravo i efikasno izgube kilogrami, što je u procesu vantelesne oplodnje često potrebno. Delotvoran je kod čitavog niza obolenja.


Kako se ti efekti postižu

Za vreme Carbofit tretmana ugljen- dioksid prolazi kroz kožu, a njegova povećana koncentracija u potkožnom sloju dovodi do povećanog oslobađanja kiseonika. To je takozvani “Bohr efekat” koji poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i ćelijski metabolizam.Da bi se dejstvo ugljen-dioksida ubrzalo, telo se prethodno priprema 15-tak minuta u sauni na temperaturi od 50 do 60 stepeni.

Za više informacija o indikacijama za Carbofit oksigenaciju, efektima, kao i za odabir termina pozovite 021 382 7773, pišite nam na ili nas posetite u ulici Branka Bajića 9D u Novom Sadu. Dodatne informacije o tretmanima potražite i na www.genesisbeauty.rs.


PR tekst

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sremski karlovci gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosadska policija bez vode jkp lisje crna hronika isključenja struje novosadsko porodilište sahrane novi sad Elektrodistribucija Novi Sad dnevni horoskop servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu isključenje vode Isključenje struje RHMZ novorođenčad mup novi sad raspored sahrana i ispraćaja novosađani raspored sahrana novi sad horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod bebe servisne informacije horoskopski znaci betanija JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina