GOSPOĐINCI: Osumnjičena priznala ubistvo nevenčanog supruga

GOSPOĐINCI: Osumnjičena priznala ubistvo nevenčanog supruga

U javnom tužilaštvu u Novom Sadu u sredu je saslušana Jelena I. (38) iz Gospođinaca kod Žablja, osumnjičena za ubistvo nevenčanog supruga Branislava Đ. Njoj je na predlog tužilaštva, koje je otvorilo istragu, sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Osumnjičena za teško ubistvo, kako saznaju "Večernje novosti", u tužilaštvu je, kao i prethodno u policiji, priznala da je počinila krivično delo za koje se tereti. Pritvor joj je određen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogla da ponovi krivično delo, ali i zbog bojazni od bekstva.

Jelena I., je, navodi beogradski list, već ranije osuđena zbog krađe, a osuđena je ukupno na dve godine i tri meseca zatvora. Jednu od ovih kazni treba da služi sa nanogicom.

Po dosadašnjim saznanjima "Novosti", u noći između 14. i 15. oktobra, između vanbračnih supružnika, koji su, navodno te večeri konzumirali alkohol, došlo je do svađe i tuče u kući u Svetojovanskoj 6b u Gospođincima. U jednom trenutku, Jelena je, pišu "Večernje", dograbila nož i ubola Branislava.

Da podsetimo, optužena je najpre tvrdila da je Branislav sam sebe povredio, posle čega je legao da spava, a ujutru je pozvala policiju i rekla da njen suprug ne daje znake života.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan