Grade se još četiri zgrade sa 200 stanova za bezbednjake

Grade se još četiri zgrade sa 200 stanova za bezbednjake

Kompanija "SPV Dunav doo" objavila je javni poziv za projektovanje i građenje četiri nova objekta u naselju Jugovićevo u Novom Sadu, po sistemu "projektuj i izgradi".

U pitanju su zgrade namenjene pripadnicima službi bezbednosti. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji, na parcelama postoje izvedeni radovi objekata započetih 2000. godine, koji su ostali u različitim fazama konstrukcije. Prema projektu nije definisana izgradnja podzemne garaže, već je predviđeno parkiranje u okolnim saobraćajnicama u skladu sa lokacijskim uslovima. U prizemlju je potrebno projektovati lokale.

Orijentacioni broj stanova je oko 200, a očekivana prosečna veličina stana, na sva četiri objekta, je oko 60 metara kvadratnih, što će se kroz idejno rešenje definisati, a za šta je neophodna saglasnost upravljača projekta, prenosi portal "eKapija".


Izvor: "eKapija"

Oceni vest:
3
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Veverica

  pre 553 dana i 47 minuta

  "Parkiranje u okolnim saobraćajnicama, u skladu sa lokalnim uslovima"!!! Znači, na 200 stanova 20 parking mesta!! A, ustvari, i ne trebaju parkinzi, to će i tako dobiti "bezbednjaci" iz centralne i južne Srbije, koji imaju "brze prste" i izdavati, a podstanari baš i nemaju neki vozni park...

  Oceni komentar:
  2
  4