Gradonačelnik Novosađanima čestitao Božić

Gradonačelnik Novosađanima čestitao Božić

Praznik koji simboliše mir i zajedništvo...

Gradonačelnik Miloš Vučević čestitao je predstojeći Božić sugrađanima koji taj praznik slave po Julijanskom kalendaru, javila je pres služba Grada Novog Sada.

- Božić je vreme u kojem se posebno radujemo i okupljamo kao porodica provodeći vreme sa bližnjima, a božićna atmosfera podstiče nas na toleranciju i poštovanje. Od srca vam čestitam Božić, praznik koji simboliše mir i zajedništvo, koji nas hrani radošću, nadom i solidarnošću. Želim da sa verom u vlastite mogućnosti, sa još više energije i međusobnog razumevanja, gradimo našu zajednicu – istakao je gradonačelnik, poželevši mnogo zdravlja, radosti i sreće svim sugrađanima koji obeležavaju taj praznik po Julijanskom kalendaru.

Vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave po Julijanskom kalendaru, Božić je čestitao i predsednik Skupštine Grada Novog Sada Zdravko Jelušić

Dragi Novosađani i Novosađanke,

Želim vam da najveći hrišćanski praznik provedete spokojni, u miru i blagostanju. Pozivam vas da predstojeće božićne praznike posvetimo svima koje volimo i poštujemo. Neka vas služi zdravlje i sreća, a neka vaši najmiliji sa vama podele sve lepe trenutke zajedničke radosti i života. Ojačajte vašu veru u prazničnim danima, a neka nam veliki hrišćanski praznik da snage da nastavimo da živimo u miru i slozi.

Mir Božiji – Hristos se rodi! Srećan Božić!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan