Humanitarni trening za lečenje Dragane Stanimirov

Humanitarni trening za lečenje Dragane Stanimirov

Humanitarni zumba trening u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Novosađanke Dragane Stanimirov, održaće se 10. avgusta u 18 sati u Partizanu 2.

Društvo Sport za sve "Partizan II" iz Novog Sada akciju organizuje u saradnji sa Anom Vujkov, koja će voditi čas zumbe.

Dragana Stanimirov ima 19 godina, završila je srednju muzičku školu u Novom Sadu 2017. godine, a trenutno je student Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Krajem novembra 2017. godine, Dragani je dijagnostikovan adenokarcinom jajnika IV stepena.

Nakon lečenja u Srbiji, odlazi u Tursku na dalje terapije, gde je uočeno da ima metastaze na plućima i pubičnoj kosti. Lečenje nastavlja tamo, a da bi u tome uspela, neophodan joj je novac.

Sredstva možete uplatiti na Draganin žiro račun, poslati sms sa tekstom 501 na broj 3030 i doći ovog petka na humanitarni trening u Partizan u ulici Uroša Predića 6, blizu Osnovne škole "Petefi Šandor". Trening je umerenog intenziteta i prilagođen svim uzrastima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina KCV bebe šoping centar promenada novosadska policija betanija novosadsko porodilište jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo JGSP "Novi Sad" novorođenčad servisne informacije novi sad klisa raspored sahrana i ispraćaja Elektrodistribucija Novi Sad promenada bez struje Isključenje struje isključenje vode servisne informacije matičar novi sad bez vode novosađani raspored sahrana novi sad sahrane novi sad isključenja struje Spens klinički centar vojvodine jkp novosadska toplana JKP Vodovod i kanalizacija