Humanitarni trening za lečenje Dragane Stanimirov

Humanitarni trening za lečenje Dragane Stanimirov

Humanitarni zumba trening u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Novosađanke Dragane Stanimirov, održaće se 10. avgusta u 18 sati u Partizanu 2.

Društvo Sport za sve "Partizan II" iz Novog Sada akciju organizuje u saradnji sa Anom Vujkov, koja će voditi čas zumbe.

Dragana Stanimirov ima 19 godina, završila je srednju muzičku školu u Novom Sadu 2017. godine, a trenutno je student Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu. Krajem novembra 2017. godine, Dragani je dijagnostikovan adenokarcinom jajnika IV stepena.

Nakon lečenja u Srbiji, odlazi u Tursku na dalje terapije, gde je uočeno da ima metastaze na plućima i pubičnoj kosti. Lečenje nastavlja tamo, a da bi u tome uspela, neophodan joj je novac.

Sredstva možete uplatiti na Draganin žiro račun, poslati sms sa tekstom 501 na broj 3030 i doći ovog petka na humanitarni trening u Partizan u ulici Uroša Predića 6, blizu Osnovne škole "Petefi Šandor". Trening je umerenog intenziteta i prilagođen svim uzrastima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani betanija matičar novi sad gradsko groblje servisne informacije Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe novosadsko porodilište jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novorođenčad jkp novosadska toplana elektrovojvodina servisne informacije novi sad restorani novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez struje bez vode horoskop isključenja struje Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija RHMZ sahrane Vreme u Novom Sadu raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode