INCIDENT NA FUTOŠKOJ PIJACI: Jesu li komunalci prekršili ovlašćenja? (VIDEO)

INCIDENT NA FUTOŠKOJ PIJACI: Jesu li komunalci prekršili ovlašćenja? (VIDEO)

Snimak incidenta koji se juče pojavio na društvenim mrežama ponovo je izazvao negativne reakcije na rad komunalne policije.

Kako ste mogli videti u klipu, objavljenom na Fejsbuk grupi Uživo sa novosadskih ulica, policajci su pored Futoške pijace pokušali da zadrže jednu Novosađanku, koja je pre toga, navode očevici, pokušala da zaštiti prodavačicu cveća koju su kontrolisali "komunalci".

Miroslav Laketić, načelnik novosadske komunalne policije, izjavio je za "Blic" da će biti sprovedena kontrola rada patrole, te dodaje da su policajci, dok su radili na terenu, bili ometeni, kao i da su pretrpeli verbalne uvrede pokušavši da legitimišu Novosađanku.

- Ona je odbila da pruži na uvid ličnu kartu, a kako bi postupak bio sproveden na efikasan način, pozvana je i patrola nadležne policijske ispostave. Međutim, ona se oglušila o usmeno naređenje patrole da sačeka službenike policije i, gurajući komunalnog policajca, napustila je lice mesta –rekao je Laketić za beogradski dnevni list.

On dodaje da komunalni policajci imaju status službenog lica, te da će i postupak kontrole biti sproveden u skladu sa zakonom.

Pogledajte snimak još jednom. 

Oceni vest:
0
7

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Jelena

  pre 1225 dana i 11 sati

  A komunalni policajac zdrav za penziju, ima 100 g i isteruje pravdu. Strasno... Sto nije pokusao nekog mladjeg da legitimise ili drzi za ruku... droga nam prolazi pored nosa, a mi treniramo na pijaci strogocu...Eeeee

  Oceni komentar:
  1
  23
dnevni horoskop sahrane novi sad novorođenčad korona virus JGSP "Novi Sad" Elektrodistribucija Novi Sad vlada srbije JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje Isključenje struje astrologija horoskop raspored sahrana i ispraćaja uhapšen diler klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode bebe novosadsko porodilište isključenja struje elektrovojvodina servisne informacije novi sad bez struje izmena trase autobusa obeležavanje novosadske racije betanija isključenje vode zdravlje zodijak raspored sahrana novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević