Ispit za buduće taksiste 9. i 12. septembra u Skupštini Grada

Ispit za buduće taksiste 9. i 12. septembra u Skupštini Grada

Literatura za pripremu ispita može se preuzeti sa zvaničnog sajta Grada Novog Sada.

Кomisija za polaganje ispita o poznavanju propisa koji regulišu taksi prevoz i o poznavanju Grada Novog Sada obaveštava sve kandidate koji su podneli zahtev do 26. avgusta da će se pismeni deo ispita o poznavanju propisa kojima se uređuje taksi prevoz i o poznavanju Grada Novog Sada održati 9. septembra, a usmeni deo ispita 12. septembra 2019. godine u zgradi Skupštine Grada Novog Sada u Ulici Žarka Zrenjanina broj 2, u Novom Sadu, sa početkom u 14 časova.

Obaveštenje i obrasce zahteva za polaganje ispita kao i literaturu za njegovo pripremanje, kandidati mogu preuzeti na pisarnici Gradske kuće, Trg slobode broj 1, kao i sa sajta Grada Novog Sada, među dokumentima Gradske uprave za saobraćaj i puteve. Na ispit je neophodno poneti ličnu kartu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana isključenja struje bez struje dnevni horoskop betanija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević servisne informacije novi sad bez vode elektrovojvodina bez grejanja horoskop raspored sahrana i ispraćaja horoskopski znaci Hitna pomoć policija Dom zdravlja Isključenje struje jkp lisje sahrane novi sad JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad isključenje vode novorođenčad novosadsko porodilište bebe novosađani Dom zdravlja Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo istraživanje Republički hidrometeorološki zavod