ITkonekt 2018: Cela nedelja posvećena IT-ju, u Novom Sadu 20. i 21. aprila

ITkonekt 2018: Cela nedelja posvećena IT-ju, u Novom Sadu 20. i 21. aprila

Po prvi put u Srbiji – ITkonekt organizuje celu nedelju posvećenu IT industriji.

Nakon održanog događaja u Beogradu, ITkonekt će okupiti IT scenu u Nišu (17. aprila) i u Novom Sadu (20. i 21. aprila). Ulaz na događaje je besplatan, a prijave su još uvek otvorene. Potrebno je samo odabrati grad pri prijavi.


Pronađite novi posao dok se zabavljate

U Master centru u Novom Sadu, u petak i subotu, 20. i 21. aprila, IT-jevci će moći da na jednom mestu pogledaju kakvi se sve poslovi nude u IT kompanijama. Da nije u pitanju običan IT sajam zapošljavanja govori i to da će oni sa IT kompanijama moći da se upoznaju na jedan zanimljiv način i uz neverovatna iskustva.Malo ko očekuje da na sajmu zapošljavanja dok traži posao može da isproba Van de Graaf kuglu i da mu se kosa digne u vazduh, neku od VR i AR tehnologija, ili odigra kviz i osvoji neku nagradu. Ovo je i prilika da iz prve ruke posetioci kroz priču sa programerima iz IT kompanija saznaju kako je raditi sa njima.

 

Na klik do posla

Posetioci će umesto ulaznice dobiti čipovanu narukvicu sa svojim podacima. Prislanjanjem narukvice na uređaje na nekim od štandova kompanija, posetiocima će se automatski poslati mejl sa oglasima za posao, na njihov lični mejl. Ovo je jedan korak ka budućnosti zapošljavanja i načina na koji će kandidati pronalaziti posao u IT-ju.

 

Prvi put u Novom Sadu – svetski IT predavači

Kreator CSS-a Hakon Wium Lie po prvi put dolazi u Srbiju, i držaće predavanje u Novom Sadu i Nišu! Takođe, u oba grada govoriće i Microsoft stručnjak za .net Jona Glloway, kao i bivši direktor razvoja u PayPalu Jonathan LeBlanc i drugi. Ovo je jedinstvena prilika da programeri u svom gradu slušaju ovakve svetske IT stručnjake. Konferencija se održava u okviru događaja, a ulaz na konferencijski deo se naplaćuje.Premijerno će se na ITkonekt konferenciji u Novom Sadu predstaviti i srpski startap koji je za manje od mesec dana dobio investiciju od milion dolara! U pitanju je novoosnovani Review.Network i njihov projekat zasnovan na blockchainu. Review.Network je osmislio platformu koja rešava problem potrošača da procene da li je neka online preporuka za proizvod ili uslugu lažna ili istinita.


 

Glavni pokrovitelj ITkonekta u Novom Sadu je Continental Automotive, a kompanije sa kojima će posetioci još moći da se upoznaju su Schneider Electric DMS, Symphony, Microsoft Development Center Serbia, Exlrt, Vivify ideas, Intens, NTT Data, HTEC, Adecco Information Technology i drugi.

 
Prijave su još uvek otvorene na adresi www.itkonekt.com. Potrebno je samo odabrati grad – Novi Sad!

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan